· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

ЛЕПА ПЛАЖА И ЧИСТО МОРЕ: Идеалан избор за љубитеље пливања, сунчања и лепих залазака

Уколико још нисе одлучили где ћете провести одмор, предлажемо вам Гумбет.

1630324549_GLAVNA-Goddess_of_Bodrum6.jpg
фото: 1А

Некада је Гумбет, као мало и тихо место надомак Бодрума, мирно настањивао рајски залив између планина прекривених боровим шумама и светлуцавог, бистрог мора. Након што је ова сунчана дестинација откривена од стране туриста, развила се у дугачак низ феноменалних хотела, апартмана, барова, кафића, пабова, ресторана, клубова и продавница. Гумбет је постао живахно место на невероватно лепој плажи, па је са разлогом многима омиљено место за летовање. 

фото: 1А

У прелепом окружењу Гумбета налази се хотел Isis Goddess of Bodrum 5*, савршен за луксузан одмор парова и породица. Смештен је на самој обали Егејског мора и у свом саставу има многобројне садржаје, као што су базени за одрасле и децу, спа и велнес центар, приватна плажа ,која је награђена заставицом ЕУ, разни спортски терени и дневне и вечерње анимације. Ако на то додамо и врло удобне и лепо уређене смештајне јединице, јасно је да хотел поседује све адуте потребне за незабораван одмор у Турској.

фото: 1А

Најбитније је да се дани одмора искористе у потпуности и да се ужива максимално, а где ћете то боље постићи него у спа центру хотела Isis Goddess of Bodrum 5*, где ћете бити далеко од свакодневнице, уз опуштајућу масажу или неки од третмана у салону лепоте. Много је прилика и за активан одмор, па можете остати у форми у фитнес центру, или играјући ваш омиљени спорт на неком од спортских терена. Уз прелепи поглед на Гумбет, уживаћете и на отвореном базену хотела, савршеном за освежење у топлим летњим данима и сунчање на срдачном турском сунцу. 

фото: 1А

Ultra all inclusive концепт хотела Isis Goddess of Bodrum 5*, поред свега наведеног, подразумева и уживање у разноврсним гурманлуцима у ресторанима комплекса, који ће засигурно заголицати ваша чула специфичним укусима и мирисима. Када сунце зађе, за свакога ко жели вече испуњено забавом, права су атракција клуб хотела и разни програми које води анимациони тим.

фото: 1А

Хотел Isis Goddess of Bodrum 5* налази се на савршеној локацији, на 2 километра од Гумбета и само 4 километра од самог центра Бодрума, па има пуно прилика да се открију знаменитости овог светски познатог града. Хотел излази на своју приватну плажу, на којој ћете уживати са вашом породицом, или испробати неки од спортова на води са пријатељима.

фото: 1А

Када сагледамо све што нуди хотел Isis Goddess of Bodrum 5*, сигурно је да садржи све што је потребно за један комплетан одмор, па уколико га изаберете за ваше летовање ове године, никако нећете погрешити. Осим тога, за све љубитеље зелене боје, бујног зеленила и оне који брину о очувању окружења, нудимо могућност онлине резервације и уплата преко 1А Травел Греен. На овај начин штедимо ваше време, бринемо о природи не трошећи сувишне количине папира, а и чувамо здравље, сводећи неопходне контакте на минимум у данашњим околностима.

фото: 1А

Уколико имате било какве недоумице, позовите контакт центар на 011/655 78 00 и љубазни запослени ће вам помоћи око сваког питања. Уколико вам то, због великог интересовања и оптерећености свих линија, не пође за руком, можете нам се обратити и на друштвеним мрежама Фацебоок или Инстаграм.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.