Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГРАДОВИ

Лепа водитељка је усред епидемије отишла у Истанбул и заљубила се по други пут (ФОТО)

Марија Егеља је поновоотишла у Истанбул, јер обожава овај град.

1616163508_Egelja.PNG
Фото: Instagram/ screenshot marija.egelja
Oglas

Успела је да, на кратко, побегне из Београда и оде до Истанбула. Била је то "љубав на други поглед".

Прочитајте још: Шта се десило са Милом Кунис? Прелепа глумица непрепознатљива (ФОТО)

Марија је по други пут отишла у овај град на два континента. Каже да је морала да уради ПЦР тест и свуда је потребно ношење маски. Ништа јој није било тешко.

Фантазија
Обожавам турске слаткише, па се слатко најела ратлука, баклава, кафаифа и осталих колача. Кафу не пијем, али сипање турског чаја ми је био прави мерак - каже она.

- Одушевила ме је енергија града која је толико позитивна и весела упркос ситуацији са пандемијом. Раде сви кафићи и ресторани, радње су отворене. Сви поштују епидемиолошке мере - каже Марија.

Највише јој се допало крстарење Босфором.

У Истанбулу је била пет дана и, пошто је током прошлог боравка видела највеће атракције града, сада је одлучила да оде на крстарење Босфором.

Прочитајте још: Корона мода: Ким Кардашијан, Ријана и Сара Џесика Паркер не излазе из куће без ова два одевна предмета (ФОТО)

- Време је било пролећно, па је све било још лепше. Жао  ми је што време нисам донела у Србију - истиче Марија.

Посебно је била срећна што се хотел налазио крај Босфора и имала је прелеп поглед на плаву воду. 

- Из кревета се преко стакленог зида пружао прелеп поглед на Босфор и град који је ноћу сијао. То је призор уз који сам заспала и уз који сам се будила - каже Марија.

Прочитаје још: Учинио је да СРПКИЊЕ забораве на Бали Бега! Ко је турски глумац на кога су жене ОДЛЕПИЛЕ? (ФОТО)

Марија је искористила прилику да оде и до Троје, као и да види музеј и легендарног холивудског коња који је кориштен у филму са Бред Питом.

Прочитајте још: Пумпарице и сако наглашених рамена: Тако изгледа трендсетерка овог ПРОЛЕЋА (ФОТО)

- То је једно од најважнијих археолошких налазишта у Турској и велика туристичка атракција, с правом. Реприка на улазу у локалитет је место где, заиста, свако мора да се слика - закључује Марија.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas