Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДМОР

ЛЕШКАРЕЊЕ НА ТОПЛОМ БЕЛОМ ПЕСКУ: На истом месту и уживање у богатом Спа & Wеллнесс програму

Тајанствени бисер оријента

1624105155_Royal-Thalassa1.jpg
Фото: 1 А травел
Oglas

Тунис је земља белог песка, сланих језера, пустињских оаза, историјом испуњених градова и мириса јасмина. Земља контраста, која је на северу прекривена стаблима маслина, а на југу пустињским динама и пределима са кактусима. Очарава својом 3000 година дугом историјом и обећава својим посетиоцима праву пустоловину. Ове године добро позната туристичка агенција „1 А Травел“ уврстила је Тунис у своју понуду и од срца препоручује овај тајанствени бисер оријента као летњу дестинацију.

Фото: 1 А травел

Хотел Роyал Тхаласса Монастир се налази у месту Сканес, око 7 километара од центра Монастира, око 1 километар од аеродрома у Монастиру.

Фото: 1 А травел

Роyал Тхаласса Монастир је последњи пут реновиран 2008. године. Чине га троспратна главна и анекс зграда и у понуди има 278 смештајних јединица. Препоручује се и љубитељима голфа обзиром да се налази недалеко од три голф терена. У склопу комплекса је и познати Спа центар а гостима су, поред богатог Спа и wеллнесс програма, на раполагању и базени, неколико ресторана и барова.

Фото: 1 А травел

За децу ту је игралиште, мини клуб (4-10 година), дечији базен. Хотел  има своју пешчану плажу. Сунцобрани, лежаљке, душеци и пешкири су бесплатни на плажи и око базена. Има 278 смештајних јединица и све имају балкон или терасу, САТ ТВ, сеф, мини бар, клима уређај, сеф, фен за косу, Wи-Фи интернет.

Услуга у хотелу је Алл Инцлусиве – доручак, касни доручак, ручак и вечера (самопослуживање – избор више јела по хотелским правилима). Хотел има неколико ресторана – Цхеф’с Маркет (главни ресторан), Мона (а ла царте ресторан који је отворен у периоду новембар-мај, служи ручак и вечеру), Ла Воиле (а ла царте ресторан отворен у периоду јун-септембар, служи ручак и вечеру). У понуди хотела је и неколико барова – Поол Бар, Бар Плаге и Ла Воиле Бар. У концепту су ужине, локална алкохолна и безалкохолна пића. Од даодатних услуга, које се додатно и плаћају, ту је сервис за прање и пеглање веша, лекар на позив, мењачница, фризер, салон лепоте.

 

Фото: 1 А травел

Роyал Тхаласса Монастир  има отворени (1.300м²) и затворени базен, дечији базен, јацуззи, стони тенис, терене за тенис, мини голф, одбојку на плажи, анимације.  У склопу хотела налазе се један познати Спа центар “Тхе Роyал Елyсса Тхалассо & Спа”  који се заузима порвшину од 16.500м². 

Фото: 1 А травел

Наша искрена препорука је да посетите магичан Тунис , из ког ћете се сигурно вратити уз прегршт предивних успомена, пустињског песка и можда неком пустињском ружом. Агенција „1 А Травел“   за своје путнике је пажљиво одабрала квалитетне хотеле у Хамамемту, Сусу, Монастиру и Махдији. У понуди агенције су пакет аранжмани на 10 и 11 ноћења, што је сигурно, идеално трајање једног одмора. На званичном сајту можете у свако доба направити онлине резервацију а за сва питања ту је контакт центар који можете добити позивом броја – 011/655 78 00.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas