· · Коментари: 0
Одмор

ЛЕТО ЈОШ УВЕК ТРАЈЕ: Одличан хотел у Бодруму за летовање у септембру

Одмор из снова

1598016293_Delta-Marriot-PR---GLAVNA.jpg
Фото: Промо

На свега двадесетак километара од центра предивног и врло интересантног Бодрума, а недалеко од места Yаликавак, ушушкан на шумовитом брежуљку који је давно заронио у Егејско море, налази се Делта Хотелс Марриотт Бодрум 5*, хотел са фасцинантним погледом на плаветно море и мали залив у коме се налази, отворен је 2000. године, а реновиран последњи пут 2018.

Фото: Промо

За романтичан одмор у пару, за релаксацију са најбољом пријатељицом или за квалитетан, забаван и садржајан породични одмор, у коме ће сви чланови пођеднако уживати, користећи многобројне понуде хотела, према својим интересовањима. Једном речју, одличан, Делта Хотелс Марриотт Бодрум 5* изузетно простран комплекс са врло шареноликом понудом анимације у току дана и вечери, спортским садржајима, кулинарским изненађењима…

Фото: Промо

Делта Хотелс Марриотт Бодрум 5* је велелепан, простран хотелски комплекс који осим 200м дуге плаже са жуто-златним, ситним песком, има и понтон дуг 150м, затим четири базена, од којих један има и два тобогана са погледом на море. Хотел поседује и базен за најмлађе госте, а уз бројне спортске активности, и деци, а и одраслима, понестаће времена за све занимације којима би пожелели да се баве.

За децу, осим дечијег базена, хотел нуди и мини клуб, где се клинци и клинцезе, узраста од 4 до 12 година могу забавити док је сунце најјаче или док се родитељи на кратко опуштају уживајући у чарима спа и велнес центра који се налази у склопу хотела, а обухвата бесплатно коришћење сауне и турског купатила. Родитељи и навече могу имати пар минута једно за друго, док деца певају и ђускају у Мини диско клубу. Бићете одушевљени услугом у овом хотелу, једнако колико и амбијентом, укусним оброцима, и природним окружењем у ком је смештен.

Фото: Промо

Алл инцлусиве услуга нуди велики избор могућности у погледу хране и пића, па поред главног, постоји и а ла царте ресторана, као и дечији мени у оквиру понуде главног ресторана. Гости се могу упознати са специјалитетима националне кухиње, али и остати доследни класичном, интернационалном менију, уколико тако више воле. Свакако, гастрономски ужитак је неизбежан. Осим тога, хотел има неколико барова, од којих и један на плажи, где гости могу потражити освежење, кафу или неку врсту ужине између главних оброка, а истовремено уживати у погледу на море које светлуца под зрацима сунца или светлошћу месечине.

Фото: Промо

Делта Хотелс Марриотт Бодрум 5* вам омогућава да се у лежерној атмосфери одморите, далеко од градске вреве и ужурбаности свакодневнице, јер се налази у малом и шармантном приморском крајолику. Центар Бодрума је недалеко од хотела, са свим атракцијама живог града, од модерних продавница, до Музеја подводне археологије међу зидинама чувене тврђаве Светог Петра.

Посетите Делта Хотелс Марриотт Бодрум 5* и нећете се покајати, јер вам ништа неће недостајати. Недостајаће вам само поглед из хотелске собе када се будете вратили својој кући.

Фото: Промо

Ако вам је слободно време највреднији ресурс, уштедите га и резервишите место у неком од прелепих хотела у понуди „1 А Травел“, путем онлине резервације, без посете агенцији. Све евентуалне недоумице можете решити позивом контакт центра на 011/655 78 00. Уколико вам то, због великог интересовања и оптерећености свих линија, не пође за руком, можете нам се обратити и на друштвеним мрежама Фацебоок или Инстаграм. За онлине резервације и уплате преко 1А Травел Греен, одобравамо попуст од 10 евра по резервацији у духу доброг и брижног односа према нашем окружењу, а у маниру избегавања непотребне штампе и трошења сувишног папира.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.