· · Коментари: 0
Одмор

ЛЕТОВАЊЕ НА ОБАЛИ ЦРВЕНОГ МОРА: Најлепше плаже су у Сома Беју, а ту је и овај хотел (ФОТО)

Хургада је прави пример како је један рибарски градић процветао у светски познату дестинацију за одмор, и једно од најбитнијих летовалишта на Црвеном мору, са више од три милиона туриста годишње.

1597839618_Amarina-Soma13-GLAVNA.JPG
Фото: Промо

Оивичена светло плавим и тиркизним нијансама мора, Хургада је пружила савршен дом многобројним хотелима високе услуге, који врло успешно прате квалитет најпознатијих хотела света. Ми вам данас представљамо најновији међу њима, отворен у августу ове године, Амарина Абу Сома Ресорт & Аqуапарк 5*.

Фото: Промо

Хотел је у кратком року постао популаран захваљујући бриљантној услузи и концепту луксузних соба и апартмана. Његови највећи адути су комфор, елеганција, добра забава и врло квалитетна понуда гастрономских ужитака. Другим речима, ово је хотел у ком се можете удобно сместити, опустити и само уживати. У Хургади ћете имати осећај да време тече спорије, што даје прилику да уживате у потпуности у моменту, док до максимума користите гостопримство хотела Амарина Абу Сома Ресорт & Аqуапарк 5*. Доживећете одмор за памћење, о ком ћете пожелети свима да причате!

Фото: Промо

Амарина Абу Сома Ресорт & Аqуапарк 5* смештен је у идиличном и ексклузивном окружењу Сома Беја, мирној оази издвојеној од ужурбаности Хургаде. Излази директно на своју пешчану плажу, дугу 200 метара, довољно пространу да свако може пронаћи свој савршен кутак. Поред лепе купалишне зоне, хотел се може похвалити и делом са божанственим коралним гребенима, до којих се може доћи са приватне марине хотела. Управо овде можете уживати у часовима роњења и истражити мистичан подводни свет Црвеног мора. За љубитеље разгледања и откривања, добра је вест да су и локалитети за обиласке лако доступни, па се кратком вожњом може доћи до старих делова града, Сафаге, Ел Кусера или Хургаде и Луксора.

Фото: Промо

Хотел Амарина Абу Сома Ресорт & Аqуапарк 5* баш ништа не препушта случају, па ћете у оквиру алл инцлусиве услуге окусити оријенталне, италијанске, азијске и интернационалне специјалитете. Имаћете јединствену прилику да испробате локалне укусе, чиме ћете бити корак ближе егзотичној култури Египта.

Фото: Промо

Алл инцлусиве услуга не зауставља се код хране и пића и нуди велики избор садржаја. Желите нову авантуру сваког дана? Безброј активности припремљено је за сваког госта, било ког старосног доба, а на вама је само да изаберете праву за вас. Посветите време вашем омиљеном хобију, било да је то стони тенис, стрељаштво, пикадо, пливање, или желите да испробате нешто потпуно ново. Наравно, увек је опција да се једноставно опустите у мирном кутку хотела и уживате у омиљеној књизи или музици.

Фото: Промо

Хотел Амарина Абу Сома Ресорт & Аqуапарк 5* се налази у понуди добро познате агенције „1 А Травел“, на чијем званичном сајту можете у било које доба и било где направити онлине резервацију. Уколико можда нисте сигурни који је хотел прави за вас, а жеља вам је да посетите Египат, љубазни запослени агенције „1 А Травел“ радо ће вас посаветовати путем контакт центра – 011/655 78 00. Уколико вам то, због великог интересовања и оптерећености свих линија, не пође за руком, можете нам се обратити и на друштвеним мрежама Фацебоок или Инстаграм. За онлине резервације и уплате преко 1А Травел Греен, одобравамо попуст од 10 евра по резервацији у духу доброг и брижног односа према нашем окружењу, а у маниру избегавања непотребне штампе и трошења сувишног папира.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.