Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

МОМЦИ ИЗ ЛЕКСИНГТОН БЕНДА: Овај дочек ће бити потпуно другачији у последњих 15 година (ВИДЕО)

Група Лексингтон искрено о 2020. години

1608149218_lexington_band_08032020_0029.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Ова година, за момке из групе Лексингтон, Бојана Васковића, Милоша  Вуксановића, Филипа Крвавца, Предрага Јовановића и Драгољуба Стевића, донела је пуно лепих, али и оних ружних тренутака. Поред две песме које су избацили и спектакуларног концерта за 8. март у Арени, нажалост остали су и без веома драгих људи.

Лексингтон за Магазин Новости открива како ће дочекати Нову годину и какви су им планови за 2021.

  • Који је најлепши поклон за Нову годину који сте добили до сада?

- Добио сам за једну Нову годину гитару од оца. Тај модел гитаре свирам и дан данас. Променио сам више боја и варијанти тог модела, али је дефинитивно тај поклон запечатио мој укус према гитарама за сва времена - каже Вукса, гитариста бенда.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ СЕРГЕЈА ЋЕТКОВИЋА: О детињству, родитељима, супрузи, ћеркама и музици

  • По чему ћете памтити 2020, а да није корона?

- Године 2020. смо пре свега издали нове, драге песме, имали велики београдски концерт, нажалост напустили су нас неки много драги људи....то су ствари по којима ћемо сигурно заувек памтити ову годину. Корона ће, надам се, врло брзо бити само као неки ружан сан.

  • Која је ваша новогодишња жеља?

- Само да смо здрави.

Прочитајте још: РУСКИЊА Србији честитала ПРВА Нову годину: У песку насликала поруку која ОБИЛАЗИ СВЕТ (ВИДЕО)

  • Која би била порука за наше читаоце?

- Порука за све људе у овом тренутку, јесте да покушају да пронађу најбољи систем за себе... Како да остану психички нормални у ово тешко време, јер то је једино што је сада јако важно. Овај вирус је усмртио неке драге људе нажалост, али све укупно гледано је смртност само око 1%, а сматрамо да ће на психичком плану оставити много дубљи траг. Зато је важно да се што више фокусирате на ствари које буде лепо у вама... Чувајте се, не игноришите ситуацију и баталите свакодневне вести о корони!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas