· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

ЛИНКОЛН је три пута видео ВАНЗЕМАЉЦЕ, а ЗНАО је да ће бити УБИЈЕН

Очеви америчке нације су имали контакте са ванземљцима, а постоје докази да је необјашњива сила посматрала и интервенисала током Грађанског рата у Америци.

1598446860_HistorzLInkolnportret.PNG

Амбрахам Линкол је, бар, три пута имао контакт са ванземаљцима, Бенџамин Френклин је веровао у "друге светове", Џорџ Вашингтон је имао чувену визију која је одредила будућност САД, а Томас Џеферсон је 1800. године у Батон Ружу одржао предавање о бићима са друге планете.

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Жртве Фото: Youtube/ screenshot HISTORY

Џозеф Смит, оснивач мормонске цркве у Мисурију, тврдио је да му често долази "прилика светлости" са сазвежђа Плејаде и да му говори шта ће се догодити. Он је изговорио је 1832. године пророчанство: Избиће рат, јер ће се побунити Јужна Каролина. Тако је и било.

Предсказао је када и како ће почети Грађански рат.

Многи теоретичари древних ванземаљаца тврде да су се непознате силе неколико пута умешале у Грађански рат у Америци. Многи, чак, тврде да је Џорџ Вашингтон неколико пута имао визију, од којих је најбоље документована она из 1777. године када му се у шуму појавило "светлеће биће" и описало му како ће у будућности изгледати Америка.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

- Уочи Грађанског рата често су се на небу појављивале чудне летелице и људи су то записивали - каже Кристофер Колеман, аутор књиге "Паранормално присуство Абрахама Линколна".

Колеман Фото: Youtube/ screenshot HISTORY
Људи су често виђали летелице на небу.

Тако су 1860. године у Делаверу људи видели летелицу дугачку 60 метара који лети, а исте године је у Луизијани виђена друга који је сат времена била изнад њих, па су имали времена да зову и друге да га виде. Исте године су и у Њујорку видели летећи објекат на небу. Следеће године се то наставило.

НЛО је виђен током свих историјских догађаја.

- НЛО објекте су војници виђали током свих најважнијих догађаја у историји, чак и током Другог светског рата и Вијетнамског рата - каже Ник Редфрен, аутор књиге "Завере древних ванземаљаца".

Линколн Фото: Youtube/ screenshot HISTORY

Прочитајте још: Арапи су вриштали од страха, а из вина су избијале варнице: Шта се крије на ВРХУ ПИРАМИДА?

Не само што су се током Грађанског рата дешавале необјашњиве ствари, већ је и сам Абрахам Линколн имао неколико визија. Када је 7. новмебра 1860. године изабран за председника отишао је до купатила и погледао се у огледало. Тог тренутка је видео два лице: младо и здраво, али и старо и бледо.

Жена Мери је одмах знала да ће владати два мандата.

Његова жена Мери је одмах протумачила сан: Имаћеш два мандата и током првог ћеш валдати у пуној снази, а током другог ћеш умрети.

Прочитајте још: "Чуо сам мрмљање, у трену га бели дим прогутао": ВОЗ пун путника ушао у тунел у Ломбардији и НЕСТАО заувек

- Линколн не смао што је примао поруке од ванземаљаца, већ га је водила њихвоа рука, јер је он био предвиђен да спроведе експеримент САД - каже Дејвид Чилдрес, аутор књиге "Технологија Богова".

Линкол не често имао визије, био је мистик и веровао је у своју велику улогу у оснивању САД.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ И ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.