Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Љубавни хороскоп за април: Девица ће се ЗАЉУБИТИ, а Рибе ће 10. априла остати БЕЗ ДАХА

Планете ће у априлу донети "аморове стрелице" и погодиће Девицу, Јарца и Рибе.

1617021494_DepoyitSRCA.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Рибе

У првој половини априла имаћете дивне тренутке са вољеном особом. Остварићете блискост на још већем нивоу. Такође, поправља се и комуникација. Потпуно ћете разумети потребе партнера што је у протеклом периоду био проблем.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

Рибе ће 10. априла остати без даха...

Крајем априла је тригон Марса са Јупитером што је иделано време за комуникацију са породицом. Старе драме ће се решити на миран начин. Они који очекују тј прижељкују љубав од 10. априла улазите у однос са особом која вас већ дуже време јако привлачи. Однос ће бити јак, комуникација одлична и једно другоме ћете испуњавати потребе и жеље.

Јарац

Ви ћете акценат бацити на дом и порордицу. Извесно је реновирање дома, или куповина новог као и проширење породице. Имаћете потребу да и поред великих обавеза што више времена проводите у природи. На тај начин ћете се још више повезати са партнером.

Јарац ће реновирати дом или проширити породицу

Коњукција Венере и Урана доноси потпуно нов однос у вашој вези. Слободни Јарчеви це од половине априла да појачају свој друштвени живот и тада следи фатални сусрет са особом преко пријатеља.

Прочитајте још: ТРИ хороскопска победника године, а први су Рибе, које треба да се спреме за СПЕКТАКЛ

Девица

Секстил Меркура и Сатурна даје вам савршену комуникацију са партнером. Бићете потпуно позитивно затечени новонасталом ситуацијом где ће се ставари, договори лагано одвијати.

Бићете затечени лепим тренуцима...

Имаћете осећај као да летите. Толико лепих, страсних момената ћете имати. И ви и партнер ћете уживати.Све то подржава Мерку који ће бити у секстилу са Јупитером и Марсом. Слободни могу да очекују љубав преко посла. Реализација везе ће бити пред крај априла. Дотле ћете однос држати у тајности. Наведени однос ће бити без тајни, потпуно искрен чему ви и тежите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas