· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

ЉУБАВНИ хороскоп за јун 2021! Помрачење Сунца многима ће ПОМРСИТИ КОНЦЕ, Јарцу се смеши НАГРАДА, ако уради ОВО!

Турбулентан месец је пред вама, звезде најављују велике промене!

1621942967_una.JPG
Фото: Јоутубе Принтсцреен

И док ће у јуну неке погодити Аморова стрела, неки ће једва чекати да с еовај месец заврши, па шансу дати другој, некој бољој љубави

Вага- у јуну ћете бити растрзани између посла и породичних обавеза. Партнер ће се осећати запостављеним и тада ће доћи до ситних свађа. Не брините, већ од средине месеца ставри се поправљају и имате одличну комуникацију са партнером.

Шкорпија- јун уноси радост у вашу везу. Лепа и проточна комуникација и организација мини одмора је нешто што ће вам унети додатну радост у везу. Имаћете доста излазака и лепог и интимног времена са партнером.

Стрелац- јако је битно да не доносите одлуке у секунди. Помрачење Сунца се дешава у вашем пољу љубави и може доћи до тајни или да неке тајне испливају на површину. Имаћете захлађење у односу и тада можете да имате исхитрене реакције које могу да доведу у питање опстанак ваше везе.

Јарац-због опозиције Марса и Плутона биће разилажења у плановима и морате да постигнете компромис. Ако то урадите почетком месеца у другој половини долази награда! Лепа комуникација, дружење са пријатељима и страст се враћа на велика врата. Све је до вас!

Водолија- Помрачење Сунца ће довести до проблема у сагледавању партнерових потреба. Морате да се потрудите да не падате под утицај помрачења већ да се усресредите и да јасно сагледате ситуацију. Једино тако ћете пружити партнеру подршку а он ће заузврат да вам приреди дивне љубавне тренутке. Ретроградни Меркур ће довести до разрешења неких нејасноћа из прошлости.

Рибе- Због нептуна нечете јано моћи да разумете шартнера као ни она вас и то доводи до свађе. Меркур ће 22 кренути директно и тада се комуникација поправља. Уноси вам лепе моменте у дом и породицу. Неке ставри из прошлости ће се решити на леп и лаган начин.

Први део љубавног хороскопа прочитајте КЛИКОМ ОВДЕ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.