Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Љубавни хороскоп за мај: ПЕТ знакова ће упознати љубав, али мај је у знаку Шкорпије

Слободне Ваге ће упознати неког преко друштвених мрежа.

1619783930_Depositphotos_268386536_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ован

Почетак месеца обележиће склад и разумевање у вези. Однос Плутона и Венере донеће доста лепих и старствених тренутака. Јако је битно да ништа не прећутите партнеру или да се повлачите у себе јер ће средином месеца бити изазовни аспект Венере и Нептуна што може још појачати осећаје. Комуницирајте са партнером око планопва за будућност јер ће вам Сатурн давати подршку. Они који нису у љубавном односу могу да уђу у тајну везу са заузетом особом. Тај однос може да успе само ако се обе старе усагласе шта желе од везе.

Ован улази у тајну везу који може и да успе!

Бик

Мај месец обележиће доста добру комуникацију између вас и партнера. Имаћете доста лепих тренутака , доста времена ћете проводити са партнером што ће само учврстити ваш однос. Такође, сада ако желите да предложите планове за будућност сада је парво време.

Ако Бик прави планове нека то уради сада!

Месец ће обележити и дивна комуникација са пријатељима са којима ћете у пару доста времена проводити. Они који су слободни могу да очекују љубав преко пријатељства. То ће вам можда изгледати као гром из ведра неба, али није тако... И сами знате да се ту већ неко време нешто "дешава".

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Близанци

Месец ће бити превртљив! Биће љубави, свађе па мирења и тако у круг. Сам почетак месеца може да обележи свађу због не разумевања и нетактичности. Потребно је да ослушнете партнера и да му не намећете своји вољу. Крај месеца ће бити диван, дуго планирано путовање ће се остварити. Они који су слободни нека обрате пажњу на особу која им је практично пред очима. То је можда колега/ца или први комшија.

Близанци ће тек на крају месеца уживати са партнером у путовању. Рак ће се посвађати и увући у оклоп, а средином маја упознаје неког...

Рак

Имаћете мању свађу тј. расправу са партнером око финансија. Немате баш исти угао гледања и потребно је конкретно попричате. Исто тако јако је битно да имате отворену комуникацији по питању свега јер крајем месеца може доћи до озбиљних свађа. Партнер се повлачи у себе, ви ћутите и видите да нешто није добро.. Комуникација је кључ свега. Они који су слободни имају подршку времен аако се сада упусте у везу. Прихватите удварање које ће почети средином месеца и нећете се покајати!

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Лав

На неки начин пословни живот сте пренели у љбавни и веза тј. ваш одност трпи. Јако сте напети и немате стрпљења и за најмању партнереову грешку. И ваш партнер је јако напет. Сатурн ће крајем месеца кренути у ретро ход и тада ће тек бити наглашена хладоћа између вас и вашег партнера. Једини савет је да покушате да одбројите до 10. Они који су слободни нека сада још мало уживају у свом слободном животу јер крајем маја практично почетком јуна долази позитивних промена у вашем љубавном животу.

Лав ће се свађати и мирити. Девицу чека промена у љубави, јер ће се пробудити из зимског сна.

Девица

Средином месеца долази до промене у вашој вези. Сви проблеми ће на неки начин бити решени а ви ћете као и ваш партнер почети ваш однос да гледате другим очима. Као да сте се пробудили из зимског сна и напокон сте увидели колико једно другоме значите. Они који су слободни сада треба да се посвете себи и својим маштањима јер ће једино тако привући партнера у свој живот. Предстоји вам краће путовање средином маја.

Прочитајте још: Четири ствари морате урадити док је Сунце у БИКУ, а прва је ЉУБАВ

Вага

Умају месецу биће вам наглашена интуитивност и емпатија. Као да ће те партнеру "читати мисли" што ће довести до дивног односа који је у задње време имао трзавице. Партнер ће осетити вашу пожртвованост и узвратиће вам истом мером. Имаћете утисак да вам никада лепше није било са партнером него сада. Они који су слободни упознаће партнера преко друштвених мрежа.

Ваги ће бити лепо, а слободни нека се активирају на друштвеним мрежама.

Шкорпија

Ово је ваш месец када је љубав у питању. Све се покреће и буди у вама. Однос са партнером прелази на виши ниво, ви имате више разумевања и потпуно сте свој оштар језик заменили мазним и умиљатим. Желите да сво своје време поклоните партнеру и имаћете прилике за то. Они који нису у вези би требало да више времена проводе у друштву јер вам предстоји љубав преко пријатеља.

Шкорпије ће уживати у љубави, а Стрелац мора да се одмори и онда се посвети љубави.

Стрелац

Најбитније је да покушате да се свртите на једно место и да не доносите нагле одлуке. Овај месец вам није наколоњен јер осећате умор и немате енергије што вама није својствено. Пошто нисте "свој на своме" ни ваше реакције и закључци нису ваши на неки начин. Сачекајте да прође овај месец и онда ћете свој љубавни живот посматрати другим очима. Они који нису у вези могу да упознају особу са којом ће имати магнетну сексуалну привлачност али која неће желети јавну везу.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Јарац

Мај ће код вас пробудити поверење у партнера. Имаћете неколико озбиљних разговора и тада се ваш однос према вези мења.Почећете да причате о стварима о којима никада нисте причали. Ви ћете почети да се поверавате вашем партнеру. Они који нису у вези крајем маја упознају особу преко посла која ће им се на прву лопту допасти. Имаћете скоро исте погледе на живот што ће вам одмах бити сигнал да се упустите у везу са њом.

Јарац се зближава са партнером, а крајем месеца упознаје нову особу. И Водолија има прилику...

Водолија

Мање несугласице са партнером и породицом . Ви сте лично јако уморни и расејани и то се одражава на комуникацију. И породица и партнер имају очекивања од вас. Помисао на испуњавање њихових "жеља" вас још више затвара. Они који нису у вези сада би могли да ступе у контак са особом из прошлости.

Прочитајте још: У МАЈУ победу односе 4 знака: Ован је на трону, Бик добија посао, а Јарцу следи фатални сусрет

Рибе

Љубавни однос остаје онакав какав је и био. Неће бити великих промена. Имате чврст и кавалитетан однос пун разумевања. Крајем маја може да се деси да се умеша трећа особа у ваш однос. Немојте се правдати и секирати, имајте поверења првенствено у себе па онда у партнера и на крају ће да буде она стара народна "сваког чуда три дана доста".

Они који нису у вези крајем месеца упознаће неког на почетку месеца, али прави стиже крајем маја.

Они који нису у вези имаће у мају неколико прилика. Прво удварање ће бити чаробно али ће вам сметати партнерова доминантност и вемо брзо ћете увидети да та прича није за вас. Крај месеца доноси јос једно удварање које ће сигурно бити оно право. Само се опустите и нека ваша интуиција одабере!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas