· · Коментари: 0
Рандеву

Љубавни састанак у Монте Карлу Клода Лелуша ће вас оставити без даха! (ВИДЕО)

У главним улогама згодна цвећарка, принц Алберт од Монака,Шарл Леклерк и "ферари СФ90 страдале"

ferrari-klod-lelus-Nnaslovna.jpg
Фото:"Ферари"

Живот се враћа у нормалу и у Монаку, пребогатој кнежевини, у којој ове године неће бити вожен спектакуларни Гран-при у Формули 1...

Али да "Ферари" ипак буде у првом тренутку "враћен у нормалу" побринуо се чувени француски режисер Клод Лелуш који је снимио кратки филм "Велики рандеву"!

Фото:"Ферари"

За главне глумце је ангажовао једну цвећарку, принца Алберта од Монака, нову наду Скудерије Шарла Леклера и стреловити "ферари СФ90 страдале"!

Прочитајте још:Она је НАЈПОЗНАТИЈА ПЕВАЧИЦА, а нико не зна да јој је право име СТЕФАНИ АНГЕЛИНА

Лелуш је још једном показао мајсторство и у свега неколико минута дочарао гламур Монтекарла, подсетио на најчувенију гран-при трку на свету, а екипа од 17 камермана је успела да ухвати сваки трене маестралне вожње од 240 километара на час црвене фурије за чијим командама је седео Леклерк, али и принц Алберт од Монака!


И мистериозна девојка, која се појављује на почетку али и у завршници филма има посебну улогу у животу прослављеног редитеља. Ова лепотица је његова унука Ребека Бланш Лалуш!

Прочитајте још:Права помама међу познатима: Сви раде ИСТУ СТВАР и одушевљавају свет (ФОТО)

И ту постаје јасно да је ово омаж једном филму из 1976. легендарном “Ц’éтаит ун Рендез-Воус” снимљеном у Паризу! Тада је главну улогу играла Гунила Фриден, партнерка лелуша и бака Ребеке Бланш Лалуж.

Фото:"Ферари"

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.