· · Коментари: 0
ОДМОР

ЉУБИМАЦ АНТАЛИЈСКИХ ТУРИСТА: Квалитетан, удобан и приступачан Порто Белло 5*

Анталија није само летовалиште, то је двомилионски град, који итекако живи током целе године, па је увек интересантан, како за куповину и обиласке културно-историјских локалитета, тако и за посете ресторанима, кафићима и за ноћне изласке.

1627731170_GLAVNA-Porto-Bello4.jpg
Фото: 1 А Травел Греен

Управо због тога, не треба да вас брине да ли је октобар паметан избор за одлазак на одмор у ову регију Турске. Један од најтраженијих хотела овог чувеног града свакако је Порто Белло 5* . Хотел се налази на својој приватној плажи, издвојеном делу познате градске плаже Коњалти, а од центра градске вреве Анталије удаљен је око 6 километара.

Фото: 1 А Травел Греен

Таман толико да се можете одморити од гужве и буке, али не предалеко, уколико се те исте буке и гужве ужелите у току одмора. Са освртом на однос цене и квалитета услуге, хотел је одличан избор и за породични одмор, за парове без деце, као и за младе. Хотел има своју 150 метара дугу шљунковиту плажу, на којој су сунцобрани, лежаљке и душеци на располагању гостима без доплате. 

Фото: 1 А Травел Греен

Гурманима и свима онима који цене квалитетну храну су на располагању главни ресторан “Палм”, два а ла царте ресторана (рибљи “Мангал“ и италијански “Алегриа“), а за даље уживање и опуштање ту су и три бара ( „Лоббy“, „Беацх“ и „Саилорс“), и наравно дискотека, ако вас понесе расположење и топла анталијска ноћ. Хотел има отворен и затворен базен, базен са тобоганима, а за најмлађе су ту мини клуб (5 - 12 година) и дечији базен.Порто Белло Хотел 5*   има дневне и вечерње анимације и музички програм, више врста спортских терена и игралишта, сауну и турско купатило. Уз толико садржаја, сваки гост ће пронаћи свој кутак среће. Хотелска услуга је на бази алл инцлусиве концепта - самопослуживање. Можете изабрати међу најразличитијим јелима у главном ресторану, за доручак, касни доручак, ручак, вечеру, поноћну ужину. Заборавите на одржавање линије, јер током целог дана на располагању су вам кекс, сендвичи, кафа, колачи, разне ужине и локална алкохолна и безалкохолна пића. Заиста ћете у овом хотелу уживати у свим сегментима свог одмора.

Фото: 1 А Травел Греен

Оно што Порто Белло Хотел 5*   чини још примамљивијим, јесте чињеница да припада специјалној категорији „двоје деце гратис“ , па у њему деца до 13 година бораве потпуно бесплатно. За пријатан боравак целе породице, ту су посебне породичне собе, величине 54м2, са две просторије одвојене вратима. Ако преферирате алл инцлусиве концепт за летовање, а све наведено до сада вам се допало, сигурно сте на добром путу да пронађете свој избор за лето које долази. Само замислите себе и своје најдраже покрај плаже, уз мирис мора и схватићете да је време да испланирате један фантастичан одмор. Целокупна понуда агенције за лето 2021. године је на званичном сајту, а за сва питања и савете се можете обратити контакт центру на 011/655 78 00. 

Фото: 1 А Травел Греен

За оне који брину о очувању окружења, нудимо могућност онлине резервације и уплата преко 1А Травел Греен . На овај начин штедимо ваше време, бринемо о природи не трошећи сувишне количине папира, а и чувамо здравље, сводећи неопходне контакте на минимум у данашњим околностима.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.