Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДМОР

ЉУБИМАЦ АНТАЛИЈСКИХ ТУРИСТА: Квалитетан, удобан и приступачан Порто Белло 5*

Анталија није само летовалиште, то је двомилионски град, који итекако живи током целе године, па је увек интересантан, како за куповину и обиласке културно-историјских локалитета, тако и за посете ресторанима, кафићима и за ноћне изласке.

1623253450_Porto-Bello-GLAVNA.jpg
Фото:1А Травел
Oglas

Управо због тога, не треба да вас брине да ли је октобар паметан избор за одлазак на одмор у ову регију Турске. Један од најтраженијих хотела овог чувеног града свакако је Порто Белло Хотел 5*. Хотел се налази на својој приватној плажи, издвојеном делу познате градске плаже Коњалти, а од центра градске вреве Анталије удаљен је око 6 километара. Таман толико да се можете одморити од гужве и буке, али не предалеко, уколико се те исте буке и гужве ужелите у току одмора. Са освртом на однос цене и квалитета услуге, хотел је одличан избор и за породични одмор, за парове без деце, као и за младе. Хотел има своју 150 метара дугу шљунковиту плажу, на којој су сунцобрани, лежаљке и душеци на располагању гостима без доплате.

Фото:1А Травел
 
Гурманима и свима онима који цене квалитетну храну су на располагању главни ресторан “Палм”, два а ла царте ресторана (рибљи “Мангал“ и италијански “Алегриа“), а за даље уживање и опуштање ту су и три бара („Лоббy“, „Беацх“ и „Саилорс“), и наравно дискотека, ако вас понесе расположење и топла анталијска ноћ. Хотел има отворен и затворен базен, базен са тобоганима, а за најмлађе су ту мини клуб (5 - 12 година) и дечији базен. Порто Белло Хотел 5* има дневне и вечерње анимације и музички програм, више врста спортских терена и игралишта, сауну и турско купатило. Уз толико садржаја, сваки гост ће пронаћи свој кутак среће. Хотелска услуга је на бази алл инцлусиве концепта - самопослуживање. Можете изабрати међу најразличитијим јелима у главном ресторану, за доручак, касни доручак, ручак, вечеру, поноћну ужину. Заборавите на одржавање линије, јер током целог дана на располагању су вам кекс, сендвичи, кафа, колачи, разне ужине и локална алкохолна и безалкохолна пића. Заиста ћете у овом хотелу уживати у свим сегментима свог одмора.

Фото:1А Травел

Оно што Порто Белло Хотел 5* чини још примамљивијим, јесте чињеница да припада специјалној категорији „двоје деце гратис“, па у њему деца до 13 година бораве потпуно бесплатно. За пријатан боравак целе породице, ту су посебне породичне собе, величине 54м2, са две просторије одвојене вратима.

Фото:1А Травел

Ако преферирате алл инцлусиве концепт за летовање, а све наведено до сада вам се допало, сигурно сте на добром путу да пронађете свој избор за лето које долази. Само замислите себе и своје најдраже покрај плаже, уз мирис мора и схватићете да је време да испланирате један фантастичан одмор. Целокупна понуда агенције за лето 2021. године је на званичном сајту, а за сва питања и савете се можете обратити контакт центру на 011/655 78 00. У току су попусти за ране резервације, а овај хотел конкретно, има ниже цене за преко 20% до краја марта. 

Фото:1А Травел

За оне који брину о очувању окружења, нудимо могућност онлине резервације и уплата преко 1А Травел Греен. На овај начин штедимо ваше време, бринемо о природи не трошећи сувишне количине папира, а и чувамо здравље, сводећи неопходне контакте на минимум у данашњим околностима.

Фото:1А Травел

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas