Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЈЕЗИВО

Љубоморна сестра згрозила потезом: "Мој брат и његова глупа жена имају сјајан брак. Тражим особу која ће га уништити" (ФОТО)

Отишла је толико далеко да се регистровала на платформи преко које је поставила оглас како тражи поузданог "разарача бракова" који ће уништити срећу њеног брата и снајке.

1617368496_Depositphotos_42788437_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Жена која је љубоморна на "предиван" брак свог брата, направила је профил на једном сају на ком је поставила оглас како би пронашла "разарача бракова" који би уверио њену снајку да превари мужа. На свом профилу жена је објавила снимак свога брата и његове супруге уз опис тачно онога што тражи.

Прочитајте још: Невероватно, али истинито: Ево шта је овај човек урадио са кредитним картицама само како би уштедео новац! (ВИДЕО)

- Мој брат и његова глупа жена, имају сјајан брак и свима га гурају под нос. Али ја тражим мушкарца који ће се умешати у њихов брак и натерати моју снајку на аферу. Пошаљите ми поруку и објасните зашто бисте били добар кандидат - написала је на профилу.

Фото: Принтскрин/Реддит

Екипа је згрожена

Њен профил брзо је подељен на другим друштвеним мрежама, где је прикупио мноштво реакција, а многи су се у коментарима згрожавали над њеном "зверском" идејом, како пише Тхе Сун.

Прочитајте још: "Овако изгледа када си жив сахрањен": Провео је два дана закопан под земљом у сандуку и прикупио 50 милиона прегледа (ВИДЕО)

"Замислите да вам оволико смета туђа срећа", гласио је један коментар, док је други саветовао: "Уместо овога с*ања које планираш да приредиш властитом брату, покушај да своју енергију усмериш у упознавање некога за себе."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas