· · Коментари: 0
БОЈЕ

Особе које носе ЖУТУ боју су НЕОДОЉИВE, а објашњење је једноставно

Љубитељи жуте боје су, за разлику од осталих, увек весели, позитивни и „жутаће“ лакше их је усрећити.

Depositphotos_73573913_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Често се каже да омиљена боја открива људски карактер. Мало је оних који ће рећи да обожавају жуту боју, али ево шта то говори о њима. 

Прочитајте још: У току деценије парови се 720 пута посвађају, а сви застану код бројке која говори колико пута имају СЕКС 

Омиљени у друштву Фото: Депозитфото

Такве особе воле да уче и да своје знање деле са другима. Није их тешко усрећити, јер су позитивни и за њих је чаша увек пуна до пола а не полупразна. Труде се да све гледају са лепше стране и такве ситуације максимално користе. 

Људи их пореде са Сунцем, јер где се они појаве, ту нема места лошем располоижењу.

Због ведрине, оптимизма и сталне потраге за срећом, људи их често пореде са сунцем, јер где се они појаве, ту нема места лошем расположењу.
Такође, врло су комуникативни, воле изазове и лако склапају пријатељства. Ове особе су динамичне, али и обазриве. 

Прочитајте још: Шта ви мислите? Што је списак пријатеља краћи, то је особа срећнија

Пре него што донесу било какву одлуку, добро анализирају ситуацију, мада могу да буду и врло импулсивни. Људи који воле жуту боју су углавном забавни, па зато други увек желе да буду у њиховој близини.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.