Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАСТИЧНЕ ОПЕРАЦИЈЕ

МУШКАРЦИ су потрошили СТОТИНЕ ДОЛАРА да би личили на своје идоле, а ово је РЕЗУЛТАТ (ФОТО)

Пластична хирургија све више узима маха, али поједини претерују у овој наери па имају жељу да личће на своје идоле.

rodrigo-alves.PNG
Родриго Алвес жели да личи на Барбику Фото: Printsreen Instagram/RodrigoAlvesUk
Oglas

Две ствари су заједничке овим људима: желе да изгледају као своји идоли и на то су потрошили хиљаде долара. 

Херберт Чавез пожелео је да изгледа као његов омиљени лик, а новац је уложио на пластичну хирургију како би имао лице Супермена. Како би испунио ову жељу морао је да одради више од 20 операција. 

Прочитајте још: Српски хирург открива која је ДАМА имала много пластичних операција, а ви ни НЕ СЛУТИТЕ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by herbert chavez (@herbertchavez_superman) on

 

Џастин Бибер годинама је био идол тинејџера, његово појављивање изазивало је хистерично вриштање. Тобиас Стребел ипак отишао је много даље, уложио је  100.000 долара, како би личио на овог познатог певача. Он је нажалост пронађен мртав у свом стану 2015. године, а узрок смрти било је предозирање.

Прочитајте још:  На дан венчања, младина мама је урадила НЕОПРОСТИВУ СТВАР - о томе се данима прича на друштвеним мрежама

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me #tobysheldon and #justinbieber overtime! Started different, finished the same! @justinbieber

A post shared by Toby Sheldon Bieber (@tobysheldon) on

Џордан Џејмс Парке уложио је преко 100.000 долара како би личио на Ким Кардашијан. Пуна уста, затегнуто лице и пуни образи, када га погледате делује као да је урадио сваку операцију коју је могуће извршити на лицу. 

Прочитајте још: Прошлог лета се појавио стидљиво, овог ће га носити СВИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍏🍋

A post shared by 💋💉Jordan James Parke💉💋 (@jordanjamesparke) on

Родриго Алвес прво је желео да личи на Кена, сада је ипак своју пажњу усмерио на Барбику.  Дуга плава коса, узак струк, филери у уснама и грудима требали би да нас асоцирају на Барбику када погледамо Родрига. 

Прочитајте још: ШТИПАЈТЕ, обојте или чупкајте, али средите ОБРВЕ на ова ТРИ начина

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas