· · Коментари: 0
ТОКСИЧНЕ ВЕЗЕ

Људи открили "симптоме" ТОКСИЧНИХ ВЕЗА! Ево када је време да прекинете

Група људи поделила је своја искуства из претходних веза, а оно што су открили је веома занимљиво.

1612795638_Depositphotos_79510444_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Искуства су била различита, од истицања физичких мана, па све до спомињања бивших партнера у кревету - нашло се ту доста занимљивих одговора, а оно што је свима заједничко јесте то што да се ради о токсичној вези.

Прочитајте још: Да ли знате да ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ није увек био у знаку љубави?

- Ако би приметио да ме неко грди, одмах би ми указао на недостатке попут бубуљица на лицу или тежине. Рекао би ми и кад би помислио да је нека друга девојка лепша од мене. Као у шали, али дубоко у себи сам знала да се не шали. Срећом сам схватила да је несигурни мали глупан!

Инсистирао је на томе да прочита све моје задатке на факултету како би проверио јесу ли "довољно добре".
Поређење
Одмах након што смо први пут имали сексуални однос, док је још био у мени, рекао је: "Па ово је било другачије него са бившом".

- Дописивала сам се са једним типом неколико недеља. Нисмо се још били ни упознали лично. Једног дана позва ме је да дођем, али нагласио је да у његовој кући никада не смем да носим шминку. Рекао је да мрзи шминку и натерао би ме да је скинем пре него што бих ушла. Нисам му се јављала након тога.

Прочитајте још: Осветила се љубавници бившег дечка: Тик-токерка урадила нешто што је све ОДУШЕВИЛО (ВИДЕО)

Говорио је о облинама своје сестре и за њу бирао доње рубље. Не треба да причам да веза није потрајала.

Фото: Депозит

- Јако се наљутио на мене што сам загрлила дванаестогодишњака ког сам познавала још откад је био мало дете. Његово образложење било је: "Па, заљубљивао сам се у старије жене кад сам имао 12 година, на би требало да га наводим на то".

Ко кога вара?
Мој први дечко у средњој школи проверавао би мој телефон сваки пут кад бисмо се дружили. Читао је моје СМС поруке и проверавао моје друштвене мреже. Будући да је то била моја прва веза, мислила сам да је то нормално. Пријатељица ми је објаснила да није, а на крају је испало да он мене вара.
Након нашег другог састанка, назвао ме да ме пита колико дуго ћемо морати бити заједно пре него што се веримо.

- 10 минута након што смо се нашли, док нам је конобар још точио воду, рекао је да би волео да ми лиже задњицу.

Прочитајте још: Упознали се "на слепо", РАСТАЛИ, па остала трудна! Веза манекенке и глумца је као филм (ФОТО)

- Рекао ми је да не могу да живим са њим јер је његова мама против тога. Имали смо 30 година.

- Први пут смо заједно отишли на одмор, а он је све време понављао како му је жао што нису дошли и његови пријатељи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.