Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Љупка Стевић шокирала пратиоце на Инстаграму: Замишљала да је трудна, па радила ОВО (ВИДЕО)

Певачица не престаје да интригира јавност

1601970100_amigi_22092020_0097.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Љупка Стевић, ноћас је на лајву поново изненадила своје пратиоце, када је са њима поделила тајну.

Прочитајте још: Сека Алексић проговорила о односу са Даром Бубамаром

Наиме, певачица већ недељама не престаје да интригира јавност, својим односом са генералом Драгишом Симићем. Након што је дошло до скандала у коме му је разбила оба аутомобила и након медијских гостовања у којима су обоје причали о немилом догађају, Љупка је сада поделила и неколико ствари у које јавност није упућена.

Она је синоћ на Инстаграму у лајву причала са својим пратиоцима и открила да је замишљала да је трудна, па је радила и необичне ствари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слусате ли нову песму "Не стидим се" ?

А пост схаред бy Љупка Стевиц (@љупкастевиц) он

- Да није било вас, не знам како бих превазишла овај период. Опет сам се расплакала. Снимила сам песму за два сата из срца и душе. Ја сам јастук испод спаваћице носила и када сам остајала сама, то јесам радила, мислим да је свака жена - рекла је Љупка на Инстаграму  и додала:

Прочитајте још: Раста је ухапшен у Београду, а ове ствари сигурно нисте знали о реперу

- Не стидим се своје љубави, али ме свега срамота, то је жива истина... Ја сам озбиљно окаљала мој образ, моја породица пролази кроз пакао, нисам смела то себи да допустим. Ја нисам таква девојка, у мени нема зла, видели сте. Првог дана сам изашла под лековима и свашта причала и када сам све то одрадила, морала сам себе да правдам по емисијама, бирала сам речи. Испоштовала сам све када ми је било најтеже, била је по која сузица, али сам се суздржавала. Мушки сам то поднела - закључила је певачица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хвала Вам неизмерно 💖

А пост схаред бy Љупка Стевиц (@љупкастевиц) он

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas