· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Ма какав ЛОКО ЛОКО! Ево уз које СРПСКЕ РИТМОВЕ је Марија Шерифовић са Хјурикејн прославила пролазак у финале! (ФОТО/ВИДЕО)

Српске представнице на песми Евровизије пласирале су се у финално вече такмичења.

1621552417_h_56911286.jpg
Фото: epa.eu

Српске преставнице на овогодишњем такмичењу Евровизији, музички трио Хјурикејн синоћ су имале спектакуларан наступ на полуфиналној вечери највећег европског музичког спектакла. Песма "Локо локо" изазвала је праве овације у арени и заслужено ће се слушати најмање једном у финалној вечери Евровизије.

Прочитајте још: Данас је једна од најбогатијих холивудских глумица, а некада је живела као бескућник!

Све време, већ неколико дана уназад уз наш трио је и некадашња победница Евровизије, Марија Шерифовић која девојкама пружа пуну подршку и бодри их све време. Она је са њима била и пре самог наступа, али и као члан српске "певачке реперезнтације".


Фото: epa.eu

Оно што је на друштвеним мрежама наишло на овације је начин на које су чланице групе Хјурикејн и Марија Шерифовић прославиле пролазак у финале. Наиме, Шерифовићева је уз ритмове традиционалног српског кола и традиционалне узвике снимила урнебесан видео! 

Прочитајте још: "Ксенџа СРБЕНДА, љуби брат"! ШОК у Ротердаму! Албанка показала ОРЛА, наша Ксенија ТРИ ПРСТА - горе друштвене мреже! (ФОТО)

Надамо се да ће још бољи видео осванути код Марије Шерифовић на ТикТоку у суботу после поноћи када би се наше девојке, према прогнозама кладионица, могле наћи на самом трону Европе.

@serifovich

Devojke su rasturile❤🙌🏻!#eurovision #marijaserifovic #uraganke #foryou #balkan

♬ original sound - Marija Serifovic

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.