Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МЕСЕЦ

МАЈ је кључан месец у којем ће свако добити оно што је ЗАСЛУЖИО

"Шестица" ће прва изаћи на улицу и отићи у кафић, а "осмица" има највише среће, јер је добила рођењем.

Depositphotos_94595232_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Година носи број 4, мај је пети месец, па у збиру добијамо деветку. Не небу је крст, на земљи је хаос. И када се крст спусти на земљу, хаос нестаје, и све се завршава. Дакле, мај је месец у којем ће ова пошаст отићи. То смо заслужили – заборавили смо да волимо, праштамо, дајемо... Свако ће проћи кроз оно што је заслужио.

Прочитајте још: Израчунајте и откријте који месец је идеалан за ваше нове пословне подухвате

Емотивна тројка
Бићете веома емотивни и пустићете срце да ради оно што разум не може. Будите своји и крените – можда ћете наћи своју срећу.

Који је ваш број у месецу мају израчунајте тако што се датум рођења разложи и сабере. Рецимо, особа рођена 1. априла 1971. године је 1+4+1+9+7+1= 5, те је њен број овог месеца 5.

Јединица

Доживљавате своје нове почетке кроз болну ситуацију, али то ће за вас бити нешто бољи дани, иако то ви, аналитичари, не можете да сагледате. Пустите да се живот отвори и пратите своју интуицију.

Двојка

Ви сте у судбинском месецу. Тешко је ако сте добили отказ, јер треба имати средстава да се настави оно што је било заустављено. Месец судбе не мора бити лош,  може вам донети и „малу срећу“.

За "двојке" је мај судбински месец, јер су многи добили отказ и потребно им је много среће.

Четворке

Ви ћете наћи времена да се мало одморите. Многима се отварају нове пословне могућности које би требало прихватити и схватити – да други треба да наставе да брину сами о себи.

Петица

Први ћете изаћи на улице, у кафиће, и почећете да се дружите. Ипак, и даље будите на довољном одстојању од других, за сваки случај. Сунце ће помоћи да се боље осећате.

Седмица

Требало би да се смирите и да схватите да има и горих ствари од ове пошасти. Ми сви у себи имамо неки вирус који носимо читавог живота, а потребно је да нешто промените у својој глави и да избаците страхове из себе.

Шестица је "своја"
Бићете „своји“, и породица ће вам бити најважнија. После принудног одсуства блискости имаћете могућност да одете негде са породицом и да се дружите.

Осмица

Имаћете највише среће од свих, јер сте то добили својим рођењем. Током овог месеца средићете се и мало опустити, после грча који вас је пратио у априлу.

Прочтиајте још: Упорни сте, креативни или само филозофирате? Ако сте рођени преко дана, ово су можда неке од ваших особина

Деветка

Требало би да се добро осећате, и да се надате неким променама у животу. Схватићете ко је био уз вас, а ко вам је окренуо леђа када вам је било најтеже. Направите анализу свега и одбаците све што вам не прија.  Лyорица Цветкови

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas