Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА

МАЈА и САЊА спасиле дан: Током гласања издвојиле су се ДВЕ супруге (ФОТО)

Зорана Михајловић и Дарија Тепавчевић Кисић су биле, као и увек, елегантне и мамиле су уздахе пристутних мушкараца.

1592744467_milos-tanjuug.jpg
Маја Вучевић, победнички стајлинг Фото: Танјуг
Oglas

Уместо у политичаре, током гласања све очи су биле упрте у њихове супруге, али ретко која се осмелила да гардеробом привуче пажњу на себе.

Прочитаје још: Уколико вам неко покаже овај ПОТЕЗ РУКАМА одмах зовите ПОЛИЦИЈУ

Нела Кубуровић у тиркиз сакоу Фото: Танјуг

Премијерка Ана Брнабић била је обучена у стандарном и добро препознатљивом стилу - у плавом сакоу, испод којег је била бела кошуља и тамним панталонама.

Сако су одабрале све политичарке!

Сличан стајлинг одабрале су и остале политичарке, па је  Нела Кубуровић Кисић, министарка правде, носила тиркизни сако и белу блузу, а министарка инфраструктуре Зорана Михајловић је, пак, одабрала бели сако и свилену мајицу сивкастих тонова.

Препознатљив стил Дарије Тепавчевић Фото: Танјуг

Бели сако је доминирао на биралиштима, а за њега определила и "жена године" Дарија Кисић Тепавчевић која га је комбиновала са црном мајицом, панталонама и салонкама. Може се слободно рећи да је она вратила "сако на велика врата" у комбинацији са блузом.

За бели сако одлучиле су  се Дарија и Зорана.

Прочитаје још: Цео свет се дивио овој ПЕВАЧИЦИ, а сада не могу да је ПРЕПОЗНАЈУ (ФОТО) 

Увек елегантна Зорана Михајловић Фото: Танјуг

- Политичарке треба да изгледају озбиљно и сако је добар избор за њихов стајлинг на дан гласања - каже Зорана Вујанић, београдска модна креаторка.

Дачићева супруга Сања је једна од ретких која је одлучила да обуче хаљину, преко које је носила црни мантил. Да ли се црна хаљина носи ујутру?

Да ли се црна хаљина носи ујутру?
Супруга Бранка Ружића у патикама Фото: Танјуг

- Неке жене воле црну боју и носе је без обзира на доба дана или године, док друге имају аверзију према овој боји, али у сваком случају хаљина је модерна, доброг кроја и лепо јој стоји - Вујанић.

Супруге желе да остану у сенци, не би да се истичу.

И председница Скупштине Маја Гојковић,  као и супруге Војислава Шешеља и Банета Ружића одлучиле су се за црну боју и широку гардеробу која не истиче њихову линију.

Сања Дачић у црном Фото: Танјуг

- Имам утисак да су све три желеле да се не истичу и  привлаче пажњу, већ им је циљ да укажу на важност самих избора - сматра Вујановићева.

Маја, супруга Милоша Вучевића, била је право освежење. Она је носила белу струкирану хаљину са црним туфнама која је, уз осмех на лицу и косом са преливом сунца, била најсмелији модни избор!

Права је штета што немају више храбрости да истакну свој стил, јер је у свету нормално да сви гледају шта су супруге обукле!

- Права је штета што наше супруге политичара немају више храбрости да учине гласање и уопште политику занимљивијом, јер је у свету разговор о томе шта је која дама обукла подједнако важан као и сусрет, рецимо, два председника - истиче Вујановићева.

Меланија краљица стила
Супруга Горана Весића носила је кожну јакну на раменима попут Меланије. Трампова супруга је не званична "краљица стила" јер од сваког свог појављивања направи спектакл.

Жене политичара могу да избором гардеробе заголицају јавност и донсу нови тренд, а праве политичарке треба увек да буду децентне.

Пратиље треба да унесу мало боје у политику.

- Оне које су пратиље њима је дозвољено, па и пожељно да у политику унесу мало боје - каже Зорана.

Прочитајте још: Изгледајте ШИК и по КИШОВИТОМ дану: Изаберите КАБАНИЦЕ уместо кишобрана

Зорана Вујановић сматра да постоји много начина којима би политичарке, а поготово супруге политичара могле да покажу да су занимљиве особе, али не и нападне.

- Претпостављам да је свим супругама важно да се не истичу и све су биле елегантне, али мислим да су могле да заголицају мало јавност својим стајлингом -закључује Зорана Вујановић.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas