Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕЧИЈИ ХОРОСКОП

Мали ЛАВОВИ морају да имају улогу, а ВАГАМА је неопходан друг: Деца у ОВОМ ЗНАКУ боље уче од куће

Како ће се који ђак снаћи, како прихватити посебне услове, изолацију, маске и општу хистерију, једним делом ће показати натални хороскоп.

1599811436_pexels-photo-5088182.jpeg
Фото: Пексел
Oglas

Када помислимо на септембар, прва асоцијација је почетак нове школске године. Ово је време током ког свака породица која има школско дете пролази кроз сијасет изазова и стресова, али до ове године увек је то ишло “на радост”.

Сада, када се боримо с великом пандемијом, тешко је не само родитељима, већ и младима који се суочавају са досад невиђеним условима и изазовима који су им потпуно страни.

Прочитајте још: На корак до откривања НАЈВЕЋЕ МИСТЕРИЈЕ човечанства: Отворен ХАНГАР 1, а са њим истина о ВАНЗЕМАЉЦИМА

С обзиром на то да је свако дете другачије, уопштени рецепт успешности не постоји, али од помоћи може да буде подела по хороскопским знацима која описује однос детета према обавезама. У зависности од знака у коме је дете рођено, можемо да се суочимо са следећим изазовима:

Мали Ован је нестрпљив, али успешан ако му родитељ омогући да се "испразни".

Ован

Ово дете је по природи нестрпљиво. Тешко му је да прихвати нова ограничења, грешиће несмотрено. Потребно је пронаћи начин како да се физички испразни. У том случају, ово дете може да буде веома одговорно и успешно у свим активностима.

Прочитајте још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

Бик

Не воли никакве промене па тренутна ситуација може бити прилично оптерећујућа за њега. Иако своје обавезе схвата одговорно, посебне мере га ремете и терају у пасивност. Да бисте их стимулисали, најбоље је да школу представите као место где могу да зараде разне награде и привилегије.

Бикови не воле промене, а Близанци су површни и треба да буду задужени да спроводе нове мере.

Близанци

Ови радозналци могу ситуацију да схвате неозбиљно и површно. Пожељно је да увек буду у групи деце која доследно спроводе препоручене мере. На тај начин ће брже прихватити ограничења у понашању која су им наметнута.

Прочитајте још: Арапи су вриштали од страха, а из вина су избијале варнице: Шта се крије на ВРХУ ПИРАМИДА?

Нека деца су осетљивија и треба то прихватити Фото: Депозит

Рак

Преосетљиви су на сваку промену јер све схватају лично. Социјална дистанца овој деци теже пада него другима. Потребан им је осећај прихваћености, у противном, повлаче се у себе. Помоћ стиже из породице, нарочито од мајке. Учитељ, наставник, треба да буде топао и пун разумевања како би ови мали емотивци целу ситуацију прихватили лакше.

Рачићима тешко пада дистанца, а Лав у новој ситуацији мора да има неку улогу.

Лав

Воли школу. Ако му се специфична ситуација објасни као нешто што је нови вид игре у којој оно има посебну улогу, одиграће је савршено. Мали лидер може бити важна карика у спровођењу мера, јер атмосферу у разреду диктирају и деца која се својим темпераментом истичу. А ово дете је једно од њих.

Прочитајте још: Да ли знате шта је ДУФ 1220? То су нам ПОКЛОНИЛИ ванземаљци!

Девица

Ово дете је или претерано озбиљно или неозбиљно. Тешко га је усмеравати јер оно има свој систем вредности. Ипак, пошто је у суштини увек пријемчиво за тему здравља, ако се довољно забрине за сопствену безбедност поштоваће све мере, можда чак и дисциплинованије од одраслих.

Девице увек терају по свом, а Ваге су дисциплиноване ако имају најбољег друга.

Вага

Уколико су у дисциплинованом окружењу, прихватиће сваку препоруку. Склони су да пресликавају атмосферу околине, па је због тога важно да родитељ утиче на одабир деце с којом ће се зближити. Уколико прате наставу од куће, од велике користи ће бити ако има свога пара, друга или другарицу, с којим ће делити све обавезе.

Неки малишани су дисциплиновану, а други жељни дружења Фото: Депозит

Шкорпија

Тешко подносе промене па ће тако бити и с новим условима у школи. Однос према обавезама може бити добар само уколико наиђу на одобравање учитеља и деце. Поткупљиви су, па је због тога најбоље од старта увести систем награде и казне. Важно је да се детету не дозволи да се повуче у себе, јер тада може бити склоно мрачним мислима и страховима.

Шкорпије се тешко прилагођавају, али су поткупљиве, док је Стрелац изазов за околину.

Стрелац

Немирног духа, ова деца полазак у школу доживљавају као прилику за дружење и забаву. Одговорност им је слабија страна, па су због тога велики изазов за родитеља и наставника. Неопходно је да му се кроз забаву представе сва ограничења. Деца која наставу прате онлајн боље пролазе јер имају могућност да знање усвајају трагајући по интернету, а то њима одговара.

Прочитајте још: ЦЕО СВЕТ зна за фреску Белог анђела због ЈЕДНОГ ДЕТАЉА, а по њему је настала и МОНА ЛИЗА

Јарац

Однос према обавезама је беспрекоран. Ово су деца која с лакоћом прихватају наредбе. Својом одговорношћу могу у великој мери да помогну другима око себе, па их треба ангажовати и дати им специјална задужења.

Јарац је беспрекоран, Водолији је књига нужно зло, а Рибе су осетљиве и не треба их притискати.

Водолија

Овој деци је школа место где се окупљају другари, а књига је нужно зло. Учење треба да буде представљено као експеримент, а дружење са децом да се искористи у систему награде и казне. Они који иду у школу, могу бити прилично погођени социјалном дистанцом, док они који наставу прате онлајн лакше подносе промене. Неопходно је дати им утисак да припадају некој групи, па макар и виртуелно.

Прочитајте још: У Београду постоји књига од ЉУСКИХ КОСТИЈУ и потпис последњег ПРАВОСЛАВНОГ ЦАРА: Ево приче!

Рибе 

Малишани рођени у овом знаку су осетљиви и тихи. Због опасности да се повуку у себе, не треба их притискати, већ их треба постепено и без драме увести у нови животни ритам. Свака врста изолације за њих је, на неки начин, природно стање, па ће с лакоћом прихватити све мере које се ових дана спроводе. Ипак, треба бити опрезан, јер они с лакоћом могу да склизну у свој свет из ког ћете их касније тешко вратити.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas