Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЈЕЗИВО

Малог Марка су извукли из болнице и дали ПЕДОФИЛУ на чување: “Најгоре је било кад одем у кревет..."

Викање и ударање били су део њихове свакодневне рутине

1629800530_boy-447716_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Пре неколико деценија сваког дана су се борили да преживе – сада морају да се мотивишу да живе. Двојица Немаца била су смештена у хранитељску породицу код познатог педофила у Берлину, а ово су њихове срцепарајуће исповести.

Прошлог године је извештај немачког универзитета Хилдесхајм открио како је берлински Сенат имао шему по којој су рањива деце деценијама смештана код познатих педофила, преноси РТ.

То је био део ужасног “експеримента” контроверзног сексолога Хелмута Кентлера, који је тврдио да сексуални контакт са одраслима не штети деци.

Педофили који се брину о њима само би “еманциповали” своју “сексуалност”, као што је Кентлер више пута изнео у безброј књига и на ТВ-у.

Славу је стекао као “прогресивни визионар” и постао миљеник левичарских политичара, укључујуц́и градоначелника Западног Берлина Виллија Бранта, бившег немачког канцелара.

Две жртве Кентлеровог експеримента, идентификовани као Марко и Свен, рекли су за РТ да је то изгледало као да су стављени на продају.

Постао је миљеник медија

Њихов будући хранитељ, Фриц Х., како је постао познат у немачким медијима, био је љубазан и “покушао је да их освоји” када су се први пут срели.

– Нису нас питали, само смо морали да идемо – рекао је Марко. За њега је ноћна мора која је трајала годинама почела у болници где је први пут срео Фрица, кога је Кентлер описао као “експерта” у нези деце.

Оно што дечаци нису знали јесте да је мушкарац заправо био осуђени педофил који је живео сам у Западном Берлину. Његова криминална прошлост није спречила градске органе за добробит младих да сместе рањиву децу код њега у више наврата између 1970. и 2003.

Фрицове жртве, од којих су неке имале шест и седам година, претрпеле су неизрециве страхоте док су биле у његовој милости. Неколико њих је сексуално злостављано и силовано, а један дечак са инвалидитетом умро је док је био код њега.

“Говорио нам је да не туче нас, већ ђавола у нама”

Марко и Свен су рекли да је живот са педофилом био “свакодневна битка за преживљавањем”.

Користио дечје страхове

Тотални психопата би злобно искористио њихове највец́е страхове да би их приморао да раде “ствари које иначе не би радили”.

– Било је “ако то не урадите, бићете враћени у сиротиште” или “ако не урадите оно што тражим, можете поново да једете смеће из канте” – испричале су жртве.

Жртвама је речено да у злостављању нема ништа кривично, јер “он је њихов отац, а они су млади”. Викање и ударање били су део њихове свакодневне рутине.

– Увек је говорио како не туче нас већ ђавола у нама – рекао је Марко, додајући како их је физичко насиље још више везивало за злостављача.

Обојица су се сложила да “што је лошији третман, то су више осећали да им је та особа важна”.

Марко и Свен провели су године у потпуној изолацији. Фриц им није пружио одговарајуц́е образовање јер би изгубио статус неговатеља. Такође их је спречио да стекну основне друштвене вештине попут плац́ања рачуна или изнајмљивања стана. Али постоји нешто страшније што је “закопано дубоко у нашој подсвести”, кажу они.

– Сваки дан се борите са собом и морате да мотивишете себе да желите да живите. Кад увече легнете у кревет и ова сец́ања вас преплаве, понекад не желите да живите – рекли су они.
Додали су како су њихови животи уништени, нису у могућности да раде и постали су свесни да су само гомила јада.

– Био сам и производ сам злостављача деце – рекао је Свен.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas