Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

"Мама се удала, па развела, а онда..." Ова девојка живи под истим кровом са три оца

Ракела Сојка, испричала је на друштвеној мрежи Тик Ток своју животну причу, коју нисмо имали прилике да видимо ни у једној серији

1625210193_rakel.jpg
Фото: Тик Ток/Илустрација/ лифе_оф_раqуел
Oglas

Девојка је открила да је њена мама у 44. години упознала њеног оца и убрзо се породила са њом. Ипак, оно што је веома занимљиво, Ракел је у кући живела са оцем и мајком, али и са њеним бившим и садашњим мужем.

Прочитајте још: ОВАКО СЕ ТО РАДИ! Ово је најбоље давање отказа, икада! (ВИДЕО)

Иако јој је било мало конфузно, ипак је сву тројицу сматрала очевима. 

- Живимо заједно годинама и годинама и годинама. Када сам почела да одлазим код пријатеља, видела сам да су се неке од њихових мама поновно удале. Увек сам их питала где је њихов први супруг, да ли је на послу и зашто није овде, али они су се увек питали зашто би био с њима - рекла је Ракел.

@лифе_оф_раqуел

#ститцх wитх @цхристy_латс #гроwингуп #нотнормал #форyоупаге #теллмесометхинг #теллме #фyпシ

♬ оригинал соунд - Раqуел

Она је рекла да мамин први и садашњи супруг, као и њен отац живе под истим кровом: - Мислила сам да је то нормално. И рекли би ми: "Да, то није нормално".

Мама се први пут удала у 17. години

Она је испричала да се њена мајка први пут удала за "тату Била", када је имала 17 година и са њим добила дете, али су се брзо развели. Затим се удала за "тату Рича", са којим је добила двоје деце, а након развода од њега у 44. години, упознала је Ракелиног оца. Љубав није дуго потрајала, јер се њена мајка поново удала та првог супруга Рича, са којим је и даље у браку.

Прочитајте још: Језива судбина изгубљене посаде: Јели су једни друге из очаја, а лед им је сачувао ужаснута лица! (ФОТО/ВИДЕО)

Пре неколико година, док је Ракел живела са мамом и татом Ричом, друга двојица су се разболела и тада су одлучили да је најбоље решење да сви живе заједно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas