Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛ

"Мамацита Карлита": Јелена Карлеуша одевном комбинацијоом запалила Инстаграм! (ФОТО)

Познато је да Јелена Карлеуша из дана у дан изненађује својом појавом и честим мењањем стајлинга. Нових идеја не мањка ни овог пута.

1620739813_jelena-karleusa.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Певачица последњих дана често оставља своје пратиоце без даха. Познато је да важи за једну од најстилизованијих особа на домаћој естради, а поред гардеробе, често уме да експериментише и са својим физичким изгледом.

Прочитајте још: Више од 120.000 лајкова за ПОКЛОН који је Никол Кидман добила од школе њених ћерки (ФОТО)

Иако смо до сада небројано пута имали прилике да видимо како певачица мења боје косе и фризуре, одевне комбинације, овога пута Јелене Карлеуша отишла је корак даље, те је објавила фотографију на којој позира у белој храљини која је у први план истакла њено бујно попрсје, док дубоки рез на хаљини, открива њене савршено обликоване ноге.

Јелена је и овог пута у први план истакла своју савршену фигуру, а бројни коментари поред слике само говоре да је певачица поново успела да све своје обожаваоце остави без даха својим изгледом.

- Мамацита Карлита - стоји у опису слике коју је Јелена поставила на Инстаграму,

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas