Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
лепота

МАЊЕ ЈЕ ВИШЕ, како да са МИНИМАЛНО ШМИНКЕ постигнете оно што желите

Што мање козметике на лицу, боље ћете се осец́ати. Али, вероватно се питате како изгледати феноменално са минималном шминком када је кожа хировита, очи су уморне, а усне нису довољно изражене?

1596532233_Depositphotos_98497804_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Ево трикова који ће вам омогућити да изгледате једноставно, али импресивно.

Глатка кожа без флека, али без ефекта маске

Неколико слојева пудера, нанешени једни на друге могу да изгледају неприродно. Уместо тога, користите тип сунђера БеаутyБлендер, који ће омогућити да се чак и мала количина течности течно топи на кожи, и покрије свака неправилност и недостаци. Нанесите пудер од центра лица, постепено прелазећи ка споља. Тако можете рачунати на природну глаткоћу.

Фото: Пиxабаy

Прочитајте још: Направите фризуру за све прилике: Ту је савршена ПУНЂА

Маскирање бубуљица

Припремите танку четкицу и кремасти коректор. Ова два геџета обезбеђују да ефикасно прикријете акне. Нанесите производ на центар бубуљице и минимално у подручју око ње. Затим пажљиво замаскирајте. Када замаскирате бубуљице није вам потребан дебео слој пудера да покријете неправилности.

Када прекријете бубуљице није вам потребан додатни слој пудера!

Свежији изглед

Желите ли да изгледате одморно и свеже као након доброг сна? Ако се борите са тамним круговима око очију не смете заборавити коректор. Боље је да одаберете производ који ће посветлити вашу кожу. Користећи малу четкицу, примјењујте козметику испод доњег капка, према образу и формирајте облик слова В. Затим утрљајте у целини.

Фото: Пиxабаy

Прочитајте још: СУВА КОЖА је чест проблем ЛЕТИ, обратите пажњу на ове ствари и можете РЕШИТИ ПРОБЛЕМ

 Усне на једноставан начин

Да би нагласили став наравно да вам је потребан кармин. Међутим, његова употреба захтева често компликоване процедуре поправљања. Потребан вам је бржи ефекат, који не захтева пуно поправке? Набавите руж или сјај за усне у оловци. То ће дати јасне боје уснама, али без честих погледа у огледало.

Руж за усне у оловци за лакше наношење када немате времена за поправке!

Да изразите смокеy еyе

Не треба вам гомила сенки да створите задимљени ефекат очију. Само вам је потребан густи ајлајнер или мекана оловка у црној боји или боји графита. Нанесите је дуж горњег и доњег капка и дуж трепавица. Затим користите меку четкицу и утрљајте производ.

Прочитајте још: Уз ПРАВИНО наношење ХАЈЛАЈТЕРА ваше лице ће БЛИСТАТИ! Откријте како (ВИДЕО)

Наглашене обрве

Ако желите "но маке уп" изглед непходно је да имате лепо обликоване и добро дефинисане обрве. Не заборавите да обрве дају карактер лицу. Користите 3у1 производе који ће офарбати обрве, држати их на месту и оптички их згуснути. Не заборавите да редовно одржавате обрве и уклоните све израсле длачице.

Сензуални изглед

Не треба вам маса сенки за очи да добијете тајанствени поглед - довољан вам је црни крејон. Повуците линију тачно на унутрашњој страни капка и повежите у угловима очију. Тако ћете најбоље нагласити ваше очи.

Фото: Депосит
Хајлајтер за пуније усне!

 Пуније усне

Желите да ваше усне изгледају веће и пуније? Нанесите хајлајтер изнад горње усне и на средини доње усне. Хајлајтер осветљава кожу, наглашавајући облик усана и даје илузију већих усана.

Прочитајте још: АКТИВНИ КИСЕОНИК и нега лица, како се користи и чему служи?

Сјајни изглед

Нагласите природну боју очију помоћу оловке у боји. Неутралне боје попут црне или браон снажно ће нагласити очи, али ако желите природнији изглед користите оловке у боји. За зеленооке ће бити најбоље ако користе љубичасту и браон оловку, за жене са плавим очима су савршене нијансе наранџасте и злата, а браон очима најбоље одговара тиркизно плава нијанса оловке.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas