Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Мараја Кери признањем шокирала јавност: Трпела сам породично насиље, а сестра ме скоро увукла у проституцију

Певачица је написала аутобиографију у којој је открила детаље о свом животу

1601464535_maraja.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Францк Рагаине
Oglas

Мараја Кери, једна је од најпризнатијих светских певачица, која је због свог невероватног гласа освојила милионе људи широм планете.

Прочитајте још: Након три године брака разводи се ЦАРДИ Б

Ипак, њен живот није био нимало лак, а у својој аутобиографији коју је написала, изнела је све тешке детаље. У својим тек објављеним мемоарима "Тхе Меанинг Оф Мариах Цареy", отворено је причала о детињству, насиљу, суромаштву, али и музуци и браковима.


 
Открила је да је у младости трпела породично насиље: - Као јако мала девојчица, развила сам тај инстинкт да предосетим насиље. Било је уобичајено да ствари лете по кући или да се песницама буше зидови-открила је певачица и испричала како је мало фалило да буде део проституције у коју је сестра умало увукла:

- Сестрин дечко, за кога сам тек касније сгхватила да је макро, покушао је да ме заведе. Имала сам само 12 година, када ме је одвео у биоскоп где је готово истога трена ставио руке око мене. Уплашила сам се када сам схватила да има пиштољ код себе, па сам искористила погодан моменат да побегнем из биоскопа - каже Мараја.

Њена сестра касније је оспорила ове тврдње, оптуживши је да лаже.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas