· · Коментари: 0
У ФОКУСУ

Марију Милошевић серија "Породица" емотивно РАЗНЕЛА: Плаче и говори: "Ово ништа НИЈЕ ИСТИНА"

Огласио се и адвокат Марије Милошевић и открио да ли је она претила тужбом продукцији због серије "Породица".

1617172846_80571_tv-serija-porodica-rts-65_f.jpg
Фото: Принтсцреен/РТС

Серија "Породица" која говори о хапшењу бившег председника Србије Слободана Милошевића и даље изазива лавину реакција у јавности.

Такође, ова серија, која приказује последњих 48 сати слободе некадашњег председника државе, изазвала је емотивну рекацију и код чланове породице Милошевић, према тврдњи појединих извора.

Наиме, како тврди један од српских политичара који је у контакту са Маријом, ћерком Слободана Милошевића, деца бившег председника су веома емотивно реаговала на кадрове серије "Породица" у којима су видели глумце који, према тврдњама, подсећају на њихове покојне родитеље, којима они због свега што се издешавало, на сахрану нису могли да оду.

Фото: Архива Новости

Како тврди извор, који је упознат са тим како Милошевићев син Марко и Марија данас живе, за њих је наводно март ужасно тежак месец управо због годишњице од хапшења њиховог оца, а самим тим и због распада њихове породице, тако да их, према тврдњама, ова серија додатно "емотивно разнела".

"Марија је и љута и повређена, доживела је све ово са серијом као да јој 'неко чачка по незараслим ранама', било јој је и морбидно да гледа глумце који су исти као њени родитељи чију смрт још није преболела, али и да гледа девојку која глуми њу. Марко се у серији није појавио, па је њему било ипак другачије, он је гледао у Русији преко неке РТС платформе", каже извор и додаје:

"Марија је после првих кадрова позвала брата, плакала је, питала га да ли види шта им раде, да их Србија изгледа никад неће оставити на миру, да их тера да опет пате".

Фото: Принтсцреен

Адвокат Марије Милошевић и некадашњи правни саветник њеног оца, Драгољуб Томашевић, навео је да је за Милошевићеву ћерку веома потресно што је снимљена серија о њеној породици и да јој додатну бол нанело то што догађаји у њој наводно не одговарају стварним.

Један сам од сведока тих вечери и могу да кажем да ништа није било као у серији.

"Марија одбија даље да гледа, она жели да сачува дигнитет своје породице! Емотивно јој је веома тешко. Њу која је једна од кључних улога у серији нико из продукције није звао, нико је није питао ништа, као ни њеног брата. Бол породице је искоришћена у комерцијалне сврхе. Тој породици је учињена превелика неправда пре 20 година, а сада им се опет прави", каже њен адвокат и додаје:

"Један сам од сведока тих вечери и могу да кажем да ништа није било као у серији. Мирјана ниједном није повисила тон, никог није ословљавала са 'вештице', није помињала тенкове које је требало извести на улицу, а Слободан је био господин човек, Марија се такође није онако понашала".

Томашевић истиче да Марија Милошевић није запретила тужбом продукцији како се спекулисало током јучерашњег дана, али да ће он пажљиво испратити серију до краја, па са њом разговарати о томе.

"Не претимо ми тужбама, али људи морају да схвате да ми овде причамо о живим људима, о трагедији једне породице која је злоупотребљена на бруталан начин. Ја сам летос када сам чуо да постоји намера да се сними серија упозоравао да се то не ради, али нико ме није слушао", рекао је Томашевић.

Марија Милошевић последњих година живи мирним и врло повученим животом на Цетињу са супругом, а брата Марка није видела већ две деценије. Милошевићев син Марко живи у Москви, где је ожењен и има развијен посао, али није, како наводи извор, милионер као што се овде неретко може чути.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.