Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Марина Туцаковић проговорила о здравственом стању: Не могу да кажем да је добро

Један од најбољих текстописаца коначно открила како се осећа

1605108235_marina.png
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Марина Туцаковић, већ годинама води борбу са карцином, а након медијске паузе коју је напраавила, одлучила је да открије у којој фази се сада налази.

Прочитајет још: Славица Ћуктераш проговорила о Тањиној борби за децу: Није ми деловала јака, увек је била несигурна

- Право да вам кажем, онако. Пролазим кроз хемиотерапије и видећемо шта ће бити. Искрено, не могу да вам кажем да се боље осећам - рекла је Марина и открила да је прекинула лечење у иностранству и да се тренутно лечи на онкологији у Београду.

- Не размишљам о томе како се осећам у психолошком смислу, некада сам оптимиста, али некад и нисам - кратко је рекла и открила колико јој значи подршка породице.

- Подршка породице јесте важна и чак пожељна, може да помогне, али кад се осећате лоше, онда уједно осећате да вам нико и ништа не помаже. То је све ваљда процес који мора да се одвије.

Прочитајте још: Познати глумац проговорио о трауми из детињства: Озбиљан страх сам имао, колена нисам осећао

Летос је Марина изјавила да је корона много утицала на њен рад и приходе, те да пролази кроз финансијске тешкоће. Признала је да јој на руку не иде ни лечење које је веома захтевно и скупо, али да уз приходе које тренутно остварује од асуторских права некако успева да исплива на површину.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas