Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Марко је слику нађеног прстена објавио на Фејсбуку: Убрзо се јавила жена која је ОТКРИЛА његову НЕВЕРОВАТНУ СУДБИНУ (ФОТО)

Прича о једном прстену обишла је светске медије.

1616502775_Capture.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/ Инсиде Едитион
Oglas

Скоро 50 година након што је Дебра изгубила прстен у робној кући у Америци, у, он је пронађен у финској шуми - закопан 15-ак центиметара испод земље.

Цело путовање овог прстена није познато, али зна се да је почело 1973. године у Портланду и завршило 2020. године у Финској.

Прстен је припадао, тадашњем Дебрином дечку. Он јој га је поклонио када је завршио средњу школу, а убрзо након тога га је изгубила. Прала је руке у робној кући, накратко га скинула и то је био задњи пут да га је видела.

Иако се тада потресла, тај инцидент није покварио њихову везу. Пар се 1977. године венчао и био заједно све док мушкарац није преминуо 2017. године.


Прстен је нашао Марко Саринен (38) који је прво мислио да је реч о играчки. Након што је мало боље погледао, схватио је да је пронашао аутентичан предмет.  С обзиром на то да је то био прстен који је човек добио када је завршио средњу школу, на њему је писао назив школе, година и иницијали власника.

Према томе је Финац знао коме треба да пошаље фотографију. Брзо након што ју је објавио на Фејсбуку, добио је одговор коме прстен припада. 

Одмах га је послао тамо где припада, а Дебра је сретна што јој се прстен вратио и сматра како је то знак да је њен супруг још увек с њом. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas