Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

МАРС је ушао у БИКА: Запамтите ова три датума: 13, 20 и 23. ЈАНУАР

Марс се читаве прошле године кретао ретроградно, али то сте сигурно већ осетили.

1609931201_woman-801806_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Све је ишло наопако, ништа није могло да се догоди у тренутку када треба, били смо блокирани... Све су то последице ретроградног кретања Марса. Е па, знате шта? Марсе покренуо!

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Тања Вељковић доноси спектакуларан хороскоп деценије до 2030. године!

Марс је прошле године шест месеци боравио у Овну, али ништа од те невероватне енергије акције и борбе није могло да се искористи, јер је ова планета моћи и страст била ретроградна. Марс је 6. јануара ушао у Бика и да би се покренуо у овом знаку потребно је много снаге и времена. Али, када крене и удружи се са снагом вредног и упорног Бика - могу планине да се помере!

Шта то значи за "обичног" човека?

Покушајте да одговорите на следећа три питања. Како сте провели 2020. годину: спавајући или планирајући будучност? Да ли знате шта желите у животу? Да ли сте направили план како да то остварите?

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Бик је неумерен, али издржљив. Крут, али вредан. Раздражљив, али упоран. Јасно вам је да се Марс не осећа најбоље у знаку којим влада Венера. Дакле, могуће су грешке. Огромне грешке. Јер, Марсу је Бик спор, интертан, пошто ово тешко тело који воли сигурност не може да се покрене брзо као Ован. Са друге стране, Марс је препун енергије коју користи у тренутку, често без плана. Ипак, када се споје ове две енергије добија се нешто савршено!

Бик воли материјалну сигурност и стабилност, а Марс има снаге да то постигне!

Дакле, ове године ћемо много радити и труд ће бтии награђен. По некада ћемо ризиковати, али мудро. Тражићемо љубав и заљубићемо се. Бик не воли агресију и Марсу неће дозволити да се "размаше". Бићемо смирени и схватићемо да је срећа у нематеријалним стварима. То су све правци којима треба ићи у 2021. години. Планирајте, волите и будите вредни.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

13. јануар

Неповољан аспект Марса који прави квадрат са Сатурном и може да донесе нетрпељивост, свађу и сукоб. Неколико дана пре и после овог датума нећете ништа успети да остварите, па све одложите. Не гутбите енергију без разлога.

20. јануар

Марс прави конјукцију са Ураном и тада треба очекивати немире и демонстрације. Негде ће морати да пукне! Не свађајте се, јер ће штета бити ужасна. Останите смирени. Шетајте. Не подлежите нервози и потреби да будете агресивни. Осећај је пролазан.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

23. јануар

Марс прави квадрат са Јупитером и то је поново тренутак када не треба доносити одлуке, пресецати на пречац. Поново ће се појавити нервоза, постоји могућност за свађу. Очекујте немире, туче, невоље. Не подлежите страстима, јер ће само  бити невоља.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas