· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

МАРС улази у Девицу: Биће отказа, а једна занимање ће ПРОФИТИРАТИ

Шта нам доноси Марс у Девици?

1627382368_horoskop-pixabej.jpg
Фото: Пиксабеј

Транзитни Марс ће у четвртак, 29. јула прећи у знак Девице. Тамо ће остати до 15.септембра. Сваки покрет Марса треба пратити са пажњом, јер је то једна од најважнијих планета која често диктира начин живота.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Марс у Девици је радохоличар

Дакле, Марс полакао напушта знак Лава и прелази у Девицу. Марс је мушка, хладна планета која, између осталог, представља мушку сексуалну енергију па зато у хороскопу жене астролози гледају где је Марс, јер на основу тога може да се опише њен будући супруг.

Где је жени Марс ту је њен будући супруг!

Али, да се вратимо на тему, транзитног Марса у знаку Девице. Марс у Девици "бежи у рад". Рад је нешто што њега испуњава и то му је погонско гориво. Неретко људи са Марсом у Девици ако имају проблем у љубави или у тренутној вези и односу са партнером, побегну у рад и тако скрену мисли. Та тактика им одговара јер заиста промене фокус.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Овај Марс је детаљан и савршен

Са овим Марсом ћемо обраћати пажњу на детље. Девица је друго име за детаљ. Понекад можемо да будемо џангризави и да тако бацамо фокус на детаље. Рецимо, све је савршено, али један детаљ може да промени све.

Такође бринућемо за хигијену и здравље. Овај наредни период је одличан за све људе које се баве било којом врстом услуга. Јер је Марс детаљан, префекциониста и када се прихвати посла ради га прецизно, тачно и одговорно. Као свака савршена Девица.

Прочитајте још: Недељни хороскоп до 1. августа: Девица има 2 избора, РАК је пун себе, а Ован ће славити!

Добар период за услуге

Овај Марс за разлику од Марса у Лаву ће нам донети мирну, несвађалачку енергију, овај Марс не улази у ризичне и конфликтне ситуације.

У сваком смислу ћемо се сви окренути послу. Ту ћемо највише енергије трошити и после великог умора и рада бићемо срећни и задовољни. Сада ће највише да се "пробуде" делатности тј људи коју су тренери, козметичари, шнајдери, фарамацеути и области где је услуга начин пословања.

Пазите шта једете и окрените се послу

Када је здравље у питању избегавајте преједаање, алкохол и слтакише. Покушајте да уведете ред и дисциплину у свој јеловник. Када је љубав у питању са овим Марсом сви бежимо у посао, ту тражимо да испунимо себе. Овде нема пуно љубави и страсти.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Овај Марс је поприлично рационалан и прагматичан. Такође са овим Марсом људи према послу имају хладан однос- "колико пара толико музике" урадиће га беспрекорно али се "не удају" за посао.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.