· · Коментари: 1
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

"Мечка која носи ФЕЈК": Ево како је почео ЕСТРАДНИ РАТ Карлеуше и Секе Алексић

Није само Цеца на мети опаски Јелене Карлеуше.

1613598272_seka-i-jeca.png
Фото: InstagramScreenShot/karleusastar/seka_aleksic

Популарна балканска звезда Јелена Карлеуша позната је по свом бритком језику, али и опаскама које износи на рачун својих колегиница. Баш те опаске довеле су до естрадног "рата" и са певачицом Секом Алексић давне 2006. године када је Сека Алексић тек закорачила на српску естрадну сцену.

Прочитајте још: Преминуо Лари Флинт - Издавач часописа "Хустлер"

Наиме, за један недељник Карлеуша је тада Алексићеву назвала "мечком која носи фејк Луј Витон”.

Тако су кренуле међусобне прозивке између ове две певачице, које су трајале годинама. Промениле су их улоге мајки, када су одлучиле да спусте лопту и посвете се својим породицама уместо међусобном препуцавању.  

Прочитајте још: Буба Корели се огласио први пут након хапшења: "Имам потребу да кажем..." (ФОТО)

Врхунац помирења требало је да уследи крајем 2012. године, када је снимљена “скривена камера” за једну српску телевизију у којој је требало да се Сека Алексић и Јелена Карлеуша помире, али се то није догодило.

Након свега, Сека Алексић заборавила је на сукоб и Јелену јавно подржала када су у медијима осванула њене фотографије на којима је потпуно нага.

- Без обзира на све! Треба имати у виду да ова жена има пре свега двоје деце! Да је мајка, ћерка, супруга… Не стајте јој на муку! Људски је - написала је пре три године Сека Алексић на свом инстаграм профилу.

Након тога, Јелена Карлеуша више није износила своје ставове ни опаске на рачун Алексићеве.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.