Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЉЕ

МЕД И ЦИМЕТ: Идеална комбинација у борби против болести

Мешавина меда и цимета заиста лечи скоро све болести

1611170423_Depositphotos_164039068_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Научници потврђују да је мед врло ефикасан у лечењу многих болести, а у комбинацији с циметом, постаје смртоносно оружје против вируса, високог холестерола и шећера, те других непријатеља нашег здравља.

Прочитајте још: Јапаци имају одличне савете за ДУГ и ЗДРАВ живот: Медитирајте, пијте чај и практикујте РЕИКИ

Они потврђују да је мед врло ефикасан у лечењу многих болести, а у комбинацији с циметом, постаје смртоносно оружје против вируса, високог холестерола и шећера, те других непријатеља нашег здравља.

Фото: деспоситос

Срчане болести

Направите пасту од меда и цимета у праху. Намажите је на хлеб уместо мармеладе и једите то редовно за доручак. Ово ће смањити ниво холестерола у артеријама и спречити срчани удар.

Артритис

У чаши вруће воде промешајте две велике кашике меда и једну кашичицу цимета у праху. Попијте то ујутро и увече. Код редовног конзумирања може помоћи излечењу чак и хроничног артритиса.

Инфекције жучне кесе

У чаши млаке воде промешајте две велике кашике цимета у праху и једну кашичицу меда. Пијте то сваки дан. Ово ће уништити микробе у жучној кеси.

Холестерол

Промешајте две велике кашике меда и три кашичице цимета у великој чаши чаја. Када то попијете, ниво холестерола ће се снизити за 10 одсто у року од два сата.

Прехлада

Ако патите од прехладе, узмите једну велику кашику меда са једном четвртином кашике цимета. Узимајте тотри дана за редом. Ово ће решити прехладу, хронични кашаљ и зачепљење синуса.

Бол у желуцу

Мед у комбинацији с циметом излечиће бол у желуцу. Узимајте то редовно да бисте искоренили чир на желуцу.

Дневно узимање меда и цимета у праху оснажује имунитет и штити организам од бактерија и вируса

Грип

Шпански лекари су открили да мед садржи природне састојке који убијају вирусе и штите од грипа.

Мршављење

Прокувајте мед и цимет у праху у чаши воде. Пијте то свако јутро на празан желудац - пола сата пре доручка. Код редовног конзумирања, помоћи ће гојазним особама да смршају.

Задах из уста

Становници Јужне Америке свако јутро испирају уста топлом водом, помешаном с једном кашичицом меда и цимета. Ово им помаже да задрже свежину даха током целог дана.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas