Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА

МЕГАН МАРКЛ "безочно лаже": Чувени водитељ добио отказ због тврдњи на рачун војвоткиње од Сасекса! (ВИДЕО)

Бивши водитељ Добро јутро Британијо, Пирс Морган, који инсистира да није опседнут Меган Маркл, нашао се у проблему након свађе на аустралијској телевизији.

1622880992_pjimage.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб ЦБС Њуз/ Инстаграм - пиерсморган
Oglas

Пирс Морган је оптужио Меган Маркл за "безочне лажи" док је говорио о њиховој завади у новом телевизијском интервјуу.

Упркос инсистирању да није опседнут војвоткињом од Сасекса, бивша звезда Добро јутро Британијо, појавио се на аустралијској телевизији како би разговарао о свађи због које је морао да напусти јутарњи програм.

Пирс Морган: Она (Меган) се само прави да је заљубљена у принца Харија.

Меган Маркл "безочно лаже"

Пирс је напустио дневни програм након што је одбио да се извини због коментара о интервјуу Меган и принца Харија са Опром Винфри. Оно што је најважније, рекао је да јој није веровао када је рекла да се борила са самоубилачким мислима док је била трудна са бебом Арчијем.

Прочитајте још: Принц Чарлс има тајни надимак за Меган Маркл, а многи мисле да је то комплимент

А када су припадници јавности изразили колико су их коментари узнемирили (наводи се да је телевизија добила чак 41.000 притужбу на његов коментар) - у време када су разговори о менталном здрављу важнији него икад - Пирсу је речено да се мора извинити.

Водитељ је категорично изјавио да не жели да повуче реч и одмах напустио емисију. Тада су га неки  оптужили да је опседнут Меган, а неки сматрају да је једноставно огорчен што су некада били пријатељи, али су се раздвојили након што је упознала принца Харија. Пирс, који негира све те ствари, каже да има проблем са Меган због "безочних лажи" које је изрекла.

Приликом гледања трејлера за 60 минута са водитељем Карлом Стефановићем,  Пирс је истакао да Меганин коментар о њој и Харију који су се тајно венчали пар дана пре њиховог више милионског венчања није истинит.

<

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Piers Morgan (@piersmorgan)

И заиста, како се касније показало њена тврдња је нетачна. Надбискуп Кентебурија, високопречасни Јустин Велби потврдио је да нису потписани званични документи. У свом новом ТВ наступу, Пирс каже: „То су биле безочне лажи. "Не верујем ни речи коју она каже. Та [церемонија] би надбискупа Кентебурија учинила злочинцем."

Такође, Пирс је имао оштар коментар о Меган и пре пар година, када је изјавио да верује да се Меган само претвара да је заљубљена у Харија. И то је само једна у низу његових увредљивих изјава на рачун Меган Маркл.

На свом Инстаграм профилу се чак и "нашалио" фотографијом Меган Маркл изнад које је додат текст - Значи Бил Гејтс се управо разводи, као фору да би Меган могла да баци око на богатог Била, као што је урадила и са Харијем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Piers Morgan (@piersmorgan)


Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas