Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Меган Маркл би могла да добије ново име, принц Хари мора да врати титулу?

Меган Маркл и Принц Хари много "дирају медведа" и уколико наставе да нападају краљевску породицу уследиће проблеми.

1622620740_MeganMarklDepozit.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Меган Маркл и принц Хари бирају име за ћерку, а поред Дајане у оптицају је и Попи (Мак). Међутим, последњи труднички дани не пролазе мирно, јер је краљевска породица веома љута на њих.

Прочитајте још: Живот јој је обележила трагедија, а њен хит знају све генерације: Да ли се сећате ове певачице? (ФОТО/ВИДЕО)

Од јуче, када су Британаци почели да потписују петицију да принц Хари треба да врати краљевску титулу, до данас је сакупљено више од 45.000 потписа! Они сматрају да принц Хари брука краљевску кућу, али и да он и Меган Маркл неће имати више шта да продају ако се откажу титула војвода и војвоткиња од Сасекса.

Кладионице: Име ћерке
Дајана, Мак (Попи), Александрија, Алис и Грејс. То су имена која су у оптицају за ћерку Меган и Хари.

Документарац принца Харија

Краљевски експерт Ребека Инглиш је данас упозорила Меган Маркл и принца Харија да превише "дирају мечку" и да би требали да спусте лопту. Она конкретно мисли на документарац о менталном здрављу који је недавно снимио принц Хари. И сама Меган Маркл је у исповести Опри Винфри испричала кроз шта је све пролазила и да је размишљала о самоубиству.

Скандал одузимања титуле принцу Харију

- Британска краљевска породица до сада није реч рекла против принца Харија и Меган Маркл, али да ли је реално очекивати да ће тако остати? Право је питање када ће прећи границу - питала је Инглиш.

Инглиш је каже да су сви почели да се питају до када ће Бекингмеска палата ћутати и дозвољавати да их вређају.

За мање од два дана Британци су почели да потписују петицију захтевајући да принц Хари сам врати титулу.  Наиме, сви очекују да ће британска краљица у једном тренутку морати да реагује.

- То би принца Харија спасило дипломатског, политичког и државног скандала који је неизбежан - каже леди Колин Кембел која је покренула петицију.

Принцеза Хенрија од Велса

Познаваоци британске краљевске породице верују да би Меган Маркл, ако изгуби титулу војвоткиње од Сасекса о даље имала за шта да се "ухвати" и титулу са којом би могла да зарађује, јер би имала свако право да себе назива принцеза Хенрија од Велса.

Прочитајте још: СТИЛИСТА КИМ КАРДАШИЈАН открива трик како да нам коса дуже остане лепа и чиста

Аналитичари сматрају да би потез принца Харија са враћањем титуле био wин/wин за све.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas