· · Коментари: 0
СЛАВЉЕ

Меган Маркл добила СКУПОЦЕНУ "голу" торту од принца Харија: НИКО од краљевске породице није честитао рођендан! (ФОТО)

Данас је посебан дан за Меган Маркл и прилика да све проблеме остави по страни.

1628061974_pjimage--1-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ mariaangelicamagelica/ deposit

Рођенданску торту за прославу четрдесетог рођендана Меган Маркл наручио је принц Хари из пекаре која торте наплаћује више од 200 евра, објављено је.

Војвоткиња од Сасекса која данас слави рођендан у кући од 11 милиона фунти у Калифорнији коју дели са принцом Харијем.

Прочитајте још: Меган Маркл пуни 40 година: Журку организује Оприн планер, а на столу ће се наћи само америчка храна! (ФОТО)

Луксузна торта

Речено је да прослава, коју је организовао омиљени планер забава Колин Кови, укључује и посебну торту из пекаре Санта Барбаре Posies & Sugar.

Луксузна пекара специјализована је за „голе“ колаче, стил у којем су неки слојеви торте видљиви испод прелива, док је спољашњост украшена шареним свежим цвећем.

У опису на веб страници пекара наводи се да су посао покренули оснивачица Хедер и њен супруг Мет 2017. године из кухиње у Санта Барбари.

„Верујем да је лепота у животу вредна славе, вредна бацања конфета у ваздух и једења парчета колача (или два)“, пише на страници.

„Верујем у цвеће и љубазност према себи и у једноставне, добре ствари попут пите од брескви.“

Према ценовнику на сајту, троспратно ремек-дело, кошта 200 евра.

Честитка из палате?

У међувремену, све очи су упрте у краљевску породицу и људи се питају да ли ће краљица Елизабета и војвода и војвоткиња од Кембриџа честитати Меган рођендан. 

Обичај је да се члановима породице честита рођендан са свих друштвених налога краљевске породице, што се у случају Меган Маркл још увек није догодило.

Тако је већ у 9:28 Вилијам добио честитку са званичног профила краљевске породице поводом рођендана, 12. јуна. 

Ипак, познаваоци прилика кажу да ће се то сасвим сигурно догодити јер краљевска породица не жели да остави утисак да су они ти коју распирују раздор. 

Што се тиче поклона за Меган, није познато да ли су јој послали нешто за рођендан, а како каже један коментатор, то се сигурно неће ни сазнати.

"Биће добро ако добије и честитку."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.