· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Меган Маркл и принц Хари запослили финансијског гуруа: Породица ШОКИРАНА новим потезом!

Меган Маркл је ангажовала гуруа за новац који је Никол Шлезингер донео 10 милиона долара!

1623744753_w_56743550.jpg
Фото: ЕПА

Чувени гуру Оли Ајлинг (39) је помогао певачици Никол Шлезингер (42) да промовише свој јогурт који ју је обогатио. Наиме, зарада од овог јогурта је износила више од 10 милиона евра!

Прочитајте још: КИМ КАРДАШИЈАН шокирала пратиоце: "Обукла" ламборгинија у бели плиш, да би јој личио на ПИЏАМУ (ФОТО/ВИДЕО)

Гуру је радио за Никол 7 година

Оли је, истина, радио за Никол у последњих седам година, а она га је ангажовала када није био чувени стручњак. Уз његову помоћ некадашња чланица групе "Pussycat Dolls" је постала богаташица и већину времена проводи на плажи. Оли је био кључ њене каријере и после распада групе он је Никол Шлезингер "одржао у јавности".

Уговори које имају су им мало, Меган и Хари желе још новца, јер мисле да могу више.

Сада Меган Маркл (39) и принц Хари (36) покушавају да се дочепају овог финансијског гуруа и прелиминарни разговори су већ обављени. Војвода и војвоткиња од Сасекса већ су потписали 12 милиона фунти вредан  уговор са гигантом Netflix и додатни приход од 30 милиона са Spotify. Међутим, они  верују да могу да зараде још више!

Гуру одржава каријере славних

- Краљевска кућа се плашила да они неће имати од чега да живе, али они шире своју бизнис империју и траже најбољег који може у томе да им помогне - каже њихов блиски пријатељ.

Прочитајте још: Фамозна црвена хаљина Кејт Мидлтон планула, а тај модел стоји свим женама! (ФОТО)

Оли је обезбедио Никол Шлезингер улогу у "Disney" филму "Moana" и чланство у жирију "X Factor". Да није било Олија њена каријера би пропала.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.