· · Коментари: 0
ИСХРАНА

Меган Маркл има 50 килограма, а НАЈВИШЕ ВОЛИ да једе ОВО!

Ако сте се питали шта једе Меган Маркл када онако добро изгледа, ево њеног менија.

1600691309_Capture.JPG
Фото: Депозит

Меган Маркл је висока 171 цм и има само 50 кг. За идеалну фигуру она вежба јогу и храни се увек исто. Међутим, често се почасти чашом вина и омиљеним помфритом. Како јој онда успева да увек задржи исту килажу?

Сасвим сигурно, Меган Маркл подржава и практикује здрав начин живота, тренира, вежба јогу, али јој у одржавању витке линије ипак највише помаже исхрана.

Правило ког се држи и које јој одговара је то да одмах након буђења, пије чашу топле воде са лимуном. Помаже телу да се пробуди и напуни енергијом. Овај стандардни ритуал, свакодневно обављају многе холивудске познате личности.

Прочитајте још: САД ЈЕ ЈАСНО! Телевизија ПРВА издала саопштење: Огласила се и Јована Јоксимовић (ФОТО)

Меган никад не занемарује доручак. За ручак, она једе салату и мало протеина, месо, риба, роштиљ без уља, а за вечеру – пасту или бифтек са сосом од тиквица с ниским садржајем калорија.

Иначе, Мегхан каже да воли да кува и да за своју редовну вечеру има посебан рецепт: Тиквице фино сече на коцкице и загрејане у тигању, без уља. Када се тиквице пропрже и постану мекане укључите блендер и добићете сос који је добро искомбиновати са свим производима или појединачно јести као засебно јело.

Прочитајте још: Рада Манојловић за МАГАЗИН НОВОСТИ проговорила о снимцима на порно сајту и ОТКРИЛА о чему је реч

Дневни мени:

Доручак: Овсена каша са бананом и медом или јаворовим сирупом или пудинг са чиа семенкама

Ручак: Салата од поврц́а и комад рибе (месо) или пасуљ

Ужина: Једна зелена јабука, бадеми или поврц́е и воц́е

Вечера: Тестенине са тиквицама и пармезаном и чаша црвеног вина

Прочитајте још: Рада Манојловић за МАГАЗИН НОВОСТИ проговорила о снимцима на порно сајту и ОТКРИЛА о чему је реч

У њеном фрижидеру увек се налазе хумус, шаргарепа, пахуљице, бадемово млеко и пилетина. Међутим, када јој дођу пријатељи ужива у помфриту у неограниченим количинама и морским плодовима, а такође пије и милкшејк. То се ретко, али ипак дешава.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.