· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Меган Маркл је пример шта се деси када петљате са Американцима: Ноел Галагер напао принца Харија

Ноел Галагер, легенда групе OASIS, назвао је принца Харија "пробуђеном" Снежаном коју неко мора да ућутка.

1623303209_noel-Galager.jpg
Фото: ЕПА

Легенда чувене групе OASIS , Ноел Галагер проговорио је о краљевској породици. Он нема речи хвале за принца Харија и назива га успаваном Снежаном која се пробудила. Ноел Галагер мисли да неко треба да га ућутка, јер му се не допада шта говори.

Прочитајте још: ШИРЛИ ТЕМПЛ - Славу је стекла са 3 године, а до десете је зарадила свој први МИЛИОН!

Ноел Галагерје на страни принца Вилијама

Енглеској краљици Елизабети је стигла потпуно неочекивана подршка. Реч је о Ноелу Галагеру (54) из чувене групе "Оејзис", а овај рокер сматра да је принц Хари прешао границу и реклао је да зна шта осећа принц Вилијам. Рокер је користио многе псовке како би описао осећања.

Принц Вилијам има млађег брата који је пробуђена (псогвка) Снежана и треба да ућути!

- Принц Вилијам има (псовка) млађег брата који треба да затвори своја (псовка) уста и не прича ствари које су потпуно непотребне. Одувек сам се осећао као Вилијам - каже Ноел Галагер.

Музичар, уствари, саосећа са Вилијамом, јер је имао сличну ситуацију са својимблизанцем Лијамом због којег се, по свему судећи распала група пре десетак година.

Ноел Галагер снимио нову песму

Ноела Галагер има нови пројекат и песму "High Flying Birds" и ускоро ће почети са промоцијом. Њега је, међутим, веома потресла ситуација између браће, принчева Харија и Вилијама.

Прочитајте још: Популарну манекенку напали због начина на који држи бебу: Да ли је ово немарно понашање Емили Ратајковски? (ФОТО)

- Хари је типична пробуђена (псовка) Снежана и најпаметније му је да ућути и да не брука породицу. Њихов проблем је изазвала Меган Маркл и то је типична ситуација која се догоди када петљате са Американцима - закључуеј Галагер.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.