· · Коментари: 0
СКРОМНО

Меган Маркл пуни 40 година: Журку организује Оприн планер, а на столу ће се наћи само америчка храна! (ФОТО)

Супруга принца Харија, војвоткиња од Сасекса Меган Маркл, жели да јој чувени Оприн организатор славља, Колин Кови, организује рођрнданску журку.

1627888331_pjimage--8-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ meghanmarlke/ mariaangelicamagelica

Журка неће бити узбудљива као она коју је војвоткиња органзовала 2019. године поводом даривања бебе.

Меган Маркл користи планера забаве Опре Винфри за своју прославу 40. рођендана ове недеље.

Прочитајте још: "Могло је бити другачије": Пријатељ славне певачице открио да није јела ништа 36 дана пред смрт! (ФОТО/ВИДЕО)

Локална храна

Војвоткиња од Сасекса жели да Колин Кови организује прославу у њеној и Харијевој вили вредној 11 милиона фунти у Санта Барбари у Калифорнији.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @princeharryandmeghan__

На столу ће се наћи америчка храна, која се гаји у околини виле у Калифорнији.

Кови је планирао забаве за звезде као што су Џенифер Анистон, Том Круз, Џенифер Лопез и Ким Кардашијан.

Хари (36) је наручио колач од локалног пекара Posies & Sugar, који су препознатљиви по томе што своје торте украшавају свежим цвећем, док ће гости током дана уживати у швдеском столу са локалном храном и вином из суседних винограда.

Како извор наводи: „Меган жели мали скуп. Позвано је око 65 људи, њени најближи пријатељи и породица. Колина јој је препоручила Опра која увек прави сјајне забаве.

Раскошна прослава у Њујорку

Ковијева мантра гласи: „Једначина за златни стандард услуге није 1+1 = 2. То је 1+1 = 3. Шта можете учинити да бисте остали испред криве? " Године 2018. изабран је за Воговог првог планера венчања и забава на североистоку Сједињених Држава.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Cowie (@colincowie)

Меган у среду пуни 40 година.

Пре него што се Арчи родио у мају 2019., одлетела је у Њујорк да прослави са пријатељима у раскошном хотелу The Mark на Менхетну, што се није допало краљевским помоћницима.

Мирнији живот

Овонедељни скуп неће прекршити ковид правила, с отвореном Калифорнијом.

Упркос томе што више нису виши чланови краљевске породице, како би водили „мирнији живот“ у САД -у, пар је задржао јавни профил, укључујући бомбастични ТВ интервју са Опром у марту. 

Коментатори наводе да би Меган и Хари могли да зажале чињеницу да су пристали на интервју са Опром.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.