Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СВАЂА

Меган послала меил Вилијаму и Кејт, а заова одговорила поруком са цвећем

Меган Маркл је, наводно, још у јануару послала меил у Кенсингтонску палату како би рашчситила ствари са Кејт Мидлтон.

1615546079_w_56690089.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Меган Маркл је у интервјуу Опри Винфри покушала да одговори на питање да ли је тачно да је неколико пута натерала сузе на очи принцези Кејт Мидлтон.

Прочитајте још: Од чега живе принц Хари и Меган, кад нигде не раде?

Бивша глумица је одговорила да је пропало неколико покушаја да рашчисти ствари са заовом. Она је још јануара 2020. године, када су она и Хари напустили краљевску кућу, послала меил Кејт Мидлтон са надом да ће наћи заједнички језик.

Будућа краљица Фото: ЕПА
Меган је у меилу тражила подршку од заове и девера.

Меган је написала меил пошто су њу и Харија, девер и заова замолили да у изјави за медије не буду груби према принцу Вилијаму.

Кејт се одувек држала по страни...

Наиме, медији су стално писали како је Вилијам "малтретирао" војводу и војвоткињу од Сасекса и да је то још један од разлога зашто су отишлли. Меган је заузврат тражила да их Кејт и Вилијам подрже. Међутим, према писању "Базара" проблем је у томе што Кејт Мидлтон никада није хтела да се уплиће у расправе и оговарања.

Прочитајте још: Да ли је препознајете? Једна је од највећих фолк звезда, а данас је свим дамама послала снажну поруку (ФОТО)

Меган је Опри децидирано изјавила да Кејт никада није плакала, већ је било обрнуто. И то се догодило неколико дана пре њеног венчања са Харијем у мају 2018. године.

Кејт се Меган извинила цвећем са поруком.

- Неколико дана пре венчања, Кејт је била узнемирена због хаљинама за девојчице и то ме је расплакало и заиста је повредила моја осећања. Мислила сам у контексту свега осталог што се дешавало тих дана пред венчање да нема смисла што ми не даје подршку, знајући шта се дешавало са мојим оцем - испричала је Меган у фамозном интервјуу.

Меган је додала и да никада није гајила "тешка осећања" према Кејт, војвоткињи од Кембриџа.

Прочитајте још: Принц Вилијам проговорио о интервјуу Харија и Меган и изнео планове за будућност

- Била је то заиста тешка недеља венчања и била је узнемирена због нечега, али извинила се, донела ми цвеће и белешку са извињењем и учинила оно што бих урадила да знам да сам повредила некога - закључила је Меган.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas