Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

"Менаџери који су ме оставили без цента": Бојан Маровић открио све о музичким почецима (ФОТО)

Познати певач Бојан Маровић данас је певао своје највеће хитове с почетка каријере и водитељу Бошку Јаковљевићу открио детаље из свог живота за које каже да никада никоме раније није рекао.

1612970867_Bojan-Marovic.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / бојанмаровицоффициал
Oglas

- Нисам то никада причао, али сам током живота доживљавао страшне пљачке. Шчепали су ме менаџери када сам био веома млад, на врхунцу каријере, након учешћа на фестивалу "Сунчане скале" и сав новац који сам зарађивао узимали су за себе. Никада више него тада нисам наступао и имао концерата, а кући сам одлазио несрећан и депресиван. Док сам студирао био сам гладан. Некада нисам знао у ком граду лежем, а у ком се будим - казао је Маровић у емисији "Кец на једанаест".

Прочитајте још: Слађа Алегро проговорила о сукобу са колегиницом: "Свако је отишао на своју страну! Андреана је тако одлучила"

- Тренутак када сам схватио да тако више не може био је онај када сам се пробудио с печатима на глави и са праменовима косе у рукама. Тада сам позвао мајку и питао је шта да радим, пожалио јој се да немам новца, а она ми је рекла да ћемо све заједно, као и увек. Тада сам се и ошишао и решио да кренем својим путем. Да радим онако како ја мислим да треба. 

С обзиром на то да је Бојан познат као човек који не скида осмех с лица, нашалио се и на рачун Црногораца и открио да они заправо нису лењи. 

Прочитајте још: ЗАДАЛА МУ ТЕЖАК УДАРАЦ: Ћерка Бред Пита уклонила очево презиме

Нисмо ми лењи, то се потпуно погрешно уврежило као стереотип. Ми смо спори. Мене када неко нешто пита ја кажем: Пушти то, дај да попијемо кафу, сутра ћемо. У Београду сам нашао свој мир и иако можда тако не делује, ја стално нешто радим. Али, пошто је велика гужва и свуда је галама, ја пуштам музику и песме да говоре за мене. Последњу песму објавио сам пре короне, а нова надам се излази за десетак дана – казао је Маровић.

Прочитајте још: Дара Бубамара овом фотографијом демантовала раскид (ФОТО)

Гледаоце је обрадовао својим ванвременским хитовима "Више те нема" и "Теби је лако" и казао да се упркос недаћама које су након великог успеха тих нумера уследиле, тог периода сећа са радошћу и сетом. 

Тада се у музици уживало, и музика се слушала и гледала на тим великим фестивалима у Будви и Херцег Новом. Након тако великих хитова уз које су се људи волели, грлили, љубили и патили, целог живота имаш велику одговорност – признао је Маровић. 

На Дан заљубљених, 14. фебруара, познати певач одржаће концерт у Мадлениануму. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas