Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДЕРНО

Мења три одевна комада: Ово је НАЈПОПУЛАРНИЈА хаљина за зиму! (ФОТО)

Дизајнерима је за ову сезону у фокусу била практичност и удобност.

1606162382_Depositphotos_153457510_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Без обзира на сезону у којој се налазимо, хаљина је увек један од најпожељнијих комада у женском ормару. Једноставна и елегантна, практична и женствена, хаљина у једном комаду доноси целу комбинацију што одабир стајлинга чини брзим и једноставним.

Како би креирали савршену хаљину за хладну сезону која испред нас доноси бројне изазове, а током које ћемо више него обично времена провести код куће, популарни брендови хаљину су спојили с тренутно најпопуларнијим модним трендом и одевним комадом – тренерком.

Прочитајте још: Како носити КРЗНО током ЗИМЕ? Примените ове савете! (ФОТО)

Омиљеним моделима хаљина додали су додатну дозу удобности и тако је дукс-хаљина ове зиме постала најпожељнији и најудобнији модел хаљине који ћемо бирати за свакодневне комбинације с дозом лежерности и све обавезе ван куће, али и за уживања и излежавање у дому.

Прочитајте још: Нови детаљ за ПРЕДСТОЈЕЋУ ЗИМУ: Враћају се КОЖНЕ РУКАВИЦЕ

Иза ове савршене хаљине за зимску сезону крије се спој опуштених кројева и пријатних и топлих материјала попут памука и флиса. Уз материјале и кројеве који им дају предзнак удобних, сваки од модела истиче се и ефектним изгледом за који су се побринули тренди детаљи и раскошна палета боја и дезена. С додатком волана, пастелних и јарких боја или појаса, и наравно, с незаобилазним спортским призвуком, дукс-хаљине су зимски модни фаворит који ћете заиста обожавати да носите.

Осим што су пријатне за ношење, дукс-хаљине су истовремено идеалне за готово сваку прилику коју нам доноси ова не тако обична зимска сезона.

Прочитајте још: Три начина да носите КАМЕЛ КАПУТ: Зашто су жене широм света одушевљене

За ужурбане радне дане комбиноваћемо их с дебљим најлонкама или пословним панталонама и блејзером, у лежерним викенд комбинацијама спојићемо их с хеланкама или тренерком, док ће топле чарапе бити све што ћемо им додати за уживање код куће.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas