· · Коментари: 0
ЛЕТЊА МОДА

МЕРМЕРНИ нокти уз помоћ чаше ВОДЕ, зашто да не? (ВИДЕО)

Одувек сте желели да имате нокте који ће се слагати са сваком гардеробом коју обучете? Ови нокти су решење.

Мраморни нокти се праве изузетно једноставно, а потребно је десетак минута да би сваки био другачији! Спремите чашу са водом, разнобојне лакове и штапиће за уши.

 Фото: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Прочитајте још: Ови нокти ће код МУШАКРЦА изазвати ЖЕЉУ за СЕКСОМ (ВИДЕО)

За почетак, нокте истурпијајте, уклоните заноктице и намажите их основном, белом бојом.

Спремите најмање пет боја лакова и чашу воде.

Чашу са ширим отвором напуните водом. Припремите лакове разних боја. Један по један лак отварајте и убацујте кап у чашу са водом. Лак ће направити мрљу, а у средину капните нови лак.

Трудите се да свака кап буде другачије боје и да се разлика међу бојама јасно види. Најбољи ефекат се постиже са најмање седам боја.

Фото: Youtube/ screenshot Nail Career Education
Када направите шару у води полако уроните нокат!

Када сте канули најмање пет-шест капи лака пажљиво нокат спустите у воду. Нокат ће покупити сав лак, подигните прст и штапићем за уши уклоните вишак са коже.

Прочитајте још: Ово морате пробати: ЗАРЂАЛИ нокти који ЗВЕЦКАЈУ! (ВИДЕО)

Понављајте поступак за сваки нокат све док не украсите свих десет. Истина, ефектно изгледа и када се направи само један мраморни нокат.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.