· · Коментари: 0
АСТРО

Месечни хороскоп: Стрелцу флерт и љубав, Ваги велико искушење

Један знак ће осетити промене у свим сегментима живота.

1616140633_zodiac-sign-2532970_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

ВАГА

Посао

Пуни сте енергије. Прати вас позитиван тренд у свакодневном животу, како на послу, тако и код куће. Споразум се лако постиже с партнерима и колегама, солидарност и тимски рад напредују, а ви у целом систему заузимате место које одавно заслужујете. Иако вам све ово може деловати прилично напето, морате бити свесни да је ово време ваших малих победа на које сте дуго чекали. Помоћи ћете себи ако се не будете оптерећивали детаљисањем. Држите се приоритета.

Прочитајте још: Месечни хороскоп : Рак мења живот из корена, а Ован остварује снове

Тимски рад напредује, заузимате место које заслужујете, држите се приоритета!

Љубав

Ових дана је важно да своја очекивања сведете на минимум, а то је нешто што вам је тешко. Све што будете отпочели неће се развијати очекиваном брзином и у жељеном правцу. Не би било лоше да у све своје планове укључите другу страну јер у партнерским одлукама учествујеу двоје. Да ли ћете с лакоћом превазићи овомесечна искушења или ћете се озбиљно намучити, зависи од ваше спремности на компромис.

Здравље

Проблеми са синусима.

Прочитаје још: Ове особине хороскопски знаци крију као "змија ноге": Трачаре, лажу и себични су!

ШКОРПИЈА

Посао

Стиже вас умор. Имате јаку потребу за кратким одмором. На све то стижу и нове дугорочне обавезе, али ви ћете пронаћи начин да све то постигнете. Уколико будете у позицији да одлучујете о свом пословању, нека ваша размишљања иду у смеру некаквог удруживања с људима који су капиталом на сличном нивоу као и ви. Уколико радите с некретнинама, будите опрезни и објективни у својим проценама пошто су у изгледу проблеми које у овом тренутку не можете да решите.

Стижу нове обавезе, ако радите са некретнина будите веома опрезни.

Љубав

Све вам је јасно на љубавном плану, али то не успевате да преточите у речи. Вољена особа вас не разуме, ваше ћутање делује превише мистериозно па делујете љутито. Ако не пронађете начин да поново успоставите блиску комуникацију, неразумевање може изазвати свађу која је последица ничег другог до најобичијег неспоразума. Пре него што себи загорчате живот, преиспитајте се да ли је оно што вас мучи вредно раскида везе.

Здравље

Стомачни проблеми.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

СТРЕЛАЦ

Посао

Убрзо долазе промене које могу утицати на све сегменте вашег живота. На удару је реорганизација финансија, било да се ради о вашем радном окружењу или је ово ствар вашег новчаника, ефекат је исти. Уколико будете очекивали помоћ са стране, разочараћете се. Стратегију градите искључиво на личним капацитетима и нека вас не понесу туђа обећања јер баш када вам буде најпотребније, схватићете да сте били у заблуди. Избегавајте позајмице и све друге видове задуживања.

Долазе промене, на удару је реорганизација финансија, не тражите помоћ са стране.

Љубав

Ужелели сте се нових познанстава, флерта и авантуре. Ово је време када се на љубавној сцени отварају нови и веома позитивни трендови. Људи које ћете овог месеца сретати извор су стварне инспирације. Неко од њих може бити кључан играч преко кога срећете особу која на љубав гледа на сличан начин као ви. Иако цела ствар може деловати обећавајуће, не залећите се, јер ће се све завршити пре него што почне.

Здравље

Болови у грлу.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

ЈАРАЦ

Посао

Знате шта желите али вам је у протеклом периоду све некако замало измицало. Без обзира на то, ви утеху налазите у задовољствима која немају везе с вашим пословним животом. Тренутна фаза и није толико лоша ако бисте у своје калкулације урачунали мањи губитак који може изазвати особа с којом сте сковали нереалан план. Дакле, не губите време с неозбиљним људима који су добри само за забаву и провод. Посветите се послу и не плашите се грешака, јер све што ових дана посејете, у будућности ће се исплатити.

Не губите време са неозбиљним људима, а у љубави направите важан искорак.

Љубав

Уколико сте у вези или имате породицу, на неки начин се осећате прозваним да направите важан корак који би битно променио распоред снага у вашем емотивном систему. Уколико нисте у вези, на вама је одлука хоћете ли преузети иницијативу и отпочети комуникацију са особом која вас баш и не привлачи страствено, али која је, по свим другим основама, добра прилика за дуготрајну везу или чак и брак.

Здравље

Контролишите притисак.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

ВОДОЛИЈА

Посао

Концентрација је на високом нивоу, па се чини да вам ових дана неће ићи лоше. Међутим, постоји једна мала опасност да на таласима велике самоуверености превидите неке очигледне чињенице које вам могу покварити целу финансијску конструкцију. Конкретније, уколико будете дозволили да се у ваше одлуке мешају људи из блиског окружења, велика је шанса да сви заједно западнете у проблеме. Ту се не ради о нечијој лошој намери, већ о превидима и грешкама које други људи, нехотице, могу направити.

Самоувереност води до финансијских проблема

Љубав

У љубавним односима предстоје бројна искушења. У изгледу су озбиљне расправе с вољеном особом. Од вас се очекује подршка коју ви тренутно нисте у стању да пружите. Након свађе следи краткотрајно олакшање, а после тога изнова компликовање односа. С једне стране, потпуно сте се усредсредили на партнера, а с друге, као да вас нико не чује и не разуме. Велику тензију можете ублажити уколико вољену особу пустите да прва повуче потез.

Здравље

Алергије.

Прочитајте још: ТРИ хороскопска победника године, а први су Рибе, које треба да се спреме за СПЕКТАКЛ
 

РИБЕ

Посао

У периоду сте напорног рада па због тога предстоји осетан пад енергије. Крајње је време да се обавезе поделе и потраже партнери у послу. Некима овај период доноси велико разрешење, али само под условом да у свему учествује трећа особа, неко ко доноси последњу реч. Очекујете подршку од особа на које безрезервно рачунате, али оне вас напуштају у погрешном тренутку. Пословна заврзлама може проузроковати материјалну штету која долази као последица неспоразума.

Напорно радите, па је крајље време да потражите партнера на послу.

Љубав

Потребна су вам додатна задовољства јер се не осећате испуњено у односу у коме сте званично. Овакав аспект упозорава на опасност упуштања у дуге исцрпљујуће разговоре који воде у расправе и свађе. Своју емотивну збуњеност немојте да лечите агресивном комуникацијом јер ће вас све то додатно исцрпети. Током овог периода можете да доживите непријатне догађаје, па се саветује да одложите преозбиљне разговоре и све што може да поспеши неразумевање.

Здравље

Несаница.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.