· · Коментари: 0
ХОРОСКОП

Месечни хороскоп за јул: У каријери напредују Близанци и Ваге, а тежак месец за Овна

Хороскоп за јули 2021. године Близанцима и доноси успех на послу, а Бику промену статуса.

1623920823_ariesOvan.jpg
Фото: Пиксабеј

Почетак месеца јула ће обележити квадрат Марса и Урана и опозиција са Сатурном из Водолије. Овај сапек даје јаку ненергију, борбеност, али је на ивици сукоба. На глобалном плану даје земљотресе, економске проблеме, проблеме у саобраћају, а нарочито авио-сабраћају.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Ован

Ован ће имати помало напоран месец. Биће турбуленција на пољу посла, породичних односа.... Имаће јаку вољу да преговара. Неке ствари неће моћи да држи под контролом па ће постојати могућност за сукоб.

Бик

Месечни хороскоп Бику доноси промене статуса. Задржати постојећу позицију или напредовати у каријери уз много ризика или се препустити у приватне воде. Новац им се смеши крајем месеца. Љабавни и породични односи иду у добром правцу.

Близанци

Напредовање у кријери, одлична зарада али и изненадни трошкови карајем месеца. Потребно је да не изгубите фокус јер ће успеси напорног рада бити видљиви крајем месеца.Битно је да се не оптерећујете прошлошћу када су односи у питању. Такође смеши вам се озбиљна љубавна веза.

Маске падају, видећете ко су вам пријатељи!

Рак

Овај месец од вас тражи труд , рад и дисциплину. Успех је загрантован. Тада ће маске пасти и видећете ко вам је искрен пријатељ. Сада дајте 100% себе и иприхватите нове изазове. Лав- имате жељу да се опустите и уживате на мору. Полако, још само мало напора уложите чак и прихватите и потпуно нове идеје и савете и фокусирајте се. Новчани добитак је загарантован .

Девица

Оне Девице које се баве уметничко креативним послом предстоји им велики и неочекивани успех. Девице сада треба да уложе напор у нове пројекте са странцима. Можда вам сада делује да је не могуће остварити крајњи циљ, али се ствари мењају крајем месеца. Можда будете морали да урадите нешто што се коси са вашим животним принципима, само рационало донесите одлуку и сагледајте са свих страна.

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

Вага

Месец који доноси доста промена. У пољу каријере вам следи награда за минули рад. Повећање зараде је загарантовано. Љубав ће наићи на препреке у виду љубоморе или компромиса који вам не одговарају.

Шкорпија

Вама је фокус да задржите постојећу позицију. Не желите да мењате ствари. Потребно је да упишете додатни курс како би ваше вештине биле још боље. Не слушајте савете околине јер нису искрени. Ваша интуиција зна најбоље.

Стрелац

Да би овај месец испунио ваша очекивања и да би вас наградио звезде вам поручују да направите план. План везан за посао, љубав, каријеру и одмор. Једино тако се нећете погубити у безброј комбинација које вам пролазе кроз главу.

Промене су неизбежне и неминовне.

Јарац

Промене су неизбежне. Постоји могућност добијања отказа за неке Јарчеве те је потребно никако не улазити у сукоб са колегама. Клима је напета и сви чекају и најмању грешку како би се ухватили за њу.

Прочитајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

Водолија

Овај месец се примирите. Радите на себи и својим вештинама. Јако је битно да сада задржите постојећу позицију. Промене се дешавају и биће велике и јаке. Ако се примирите ова олуја ће вас заобићи.

Рибе

Битно је да овај месец будете у фокусу. Промене могу довести до тога да изгубите себе. Немојте имати нагле реакције и никакве одлуке не доносите преко ноћи. Ако се будете држали својих принципа и начела никакви догађаји вас не могу пореметити.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.