· · Коментари: 0
Xиаоми

Ми 11: камера на нивоу филмског студија и перформансе за професионалце

Поред Снапдрагон 888 процесора, ту је и 108МП трострука камера, Харман Кардон звук сјајан 6,81” екран и 50W бежично пуњење!

1614612933_1920x1080_titleupdate.png
Фото: Промо

У ери у којој све више појединаца успешно изражавају своју креативност кроз фотографије и снимке, квалитет мобилног телефона, ваше џепне камере која је увек уз вас, све више долази до изражаја. Управо зато је Xиаоми са моделом Ми 11 одлучио да се обрати баш овој популацији уз невероватан квалитет камере и звука. А ту је и још понеко изненађење.

Ослободите свој креативни потенцијал са 108МП троструком камером и низом напредних Ал филмских режима 

Ми 11 је попут врхунског филмског студија који стане у ваш џеп, а захваљујући трострукој задњој камери претвориће сваког фото и видео ентузијастичног почетника у филмског режисера. Ми 11 може се похвалити сензором највише резолуције на свету –камера широког угла опремљена је 108 МП примарним сензором којим Ми 11 снима кристално јасне слике са блиставим детаљима упоредиве само са онима професионалног ДСЛР фотоапарата или камерама без огледала. Камера од 13 МП са изузетно широким углом и телемакро 5 МП објектив употпуњују подешавање задње камере нудећи импресивне пејзажне и детаљне снимке са сјајним бокехом. Са предње стране, камера од 20 МП умањује оквире осигуравајући да корисници и даље изгледају најбоље приликом сликања селфие фотографије или током видео разговора с пријатељима. 

Фото: Промо

Видећете и чути сваки детаљ захваљујући 120Хз 6.81’’ АМОЛЕД ДотДисплаy екрану и СОУНД БY Харман Кардон озвучењу

Ми 11 опремљен је једним од најбољих екрана на тржишту који је добио оцену А+, а ДисплаyМате водећа светска професионална институција која процењује квалитет екрана га је прогласио најбољим екраном. Са врхунским 120Хз 6,81" АМОЛЕД ДотДисплаy екраном, Ми 11  једнако је импресиван и за гледање и за употребу. 

Захваљујући брзини узорковања на додир од 480 Хз и сензору отиска прста на екрану, Ми 11 омогућује корисницима глатко и брзо откључавање уређаја без наметљивих уреза или оквира који блокирају екран. 

Фото: Промо

С примамљивим Харман Кардон професионално подешеним двоструким звучницима, Ми 11 доноси врхунски филмски звук, док га Цорнинг® Горилла® Глас Вицтус™ штити од скупих оштећења узрокованих падовима. 

Будите увек један корак испред са најнапреднијим перформансама на свету

Ми 11 први је телефон са  Qуалцомм® Снапдрагон™ 888 процесором чиме редефинише водеће перформансе са најнапреднијом мобилном платформом на свету. Qуалцомм® Снапдрагон™ 888 процесор у потпуности унапређује тржиште са својим Адрено™ 660 ГПУ-ом, Qуалцоммом® АЛ механизмом 6. генерације и X60 модемом – стапањем АЛ технологије са муњевито брзим 5Г повезивањем.

Фото: Промо

Захваљујући најмодернијем ЛиqуидЦоол систему за хлађење на овом се уређају можете бавити екстремним играњем и другим активностима великог оптерећења при чему ће уређај остати хладан. У исто време, његова 4600мАх батерија обезбедиће дуготрајно коришћење, а запањујућа трострука комбинација од 55W жичног, 50W бежичног и 10W обрнутог пуњења3 и компактног, али снажног ГаН пуњача од 55W укљученог у паковању, осигураће да никада не останете без батерије.

Xиаоми Ми 11 се може преднаручити у Србији од 01. Марта, а сви који се одлуче на преордер добиће на поклон Ми Wатцх, паметни сат као и једну бесплатну замену екрана у случају ломљења у првих годину дана. Више детаља погледајте на www.ми-србија.рс.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.