Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Милица Милша открила због чега први пут ове године неће фарбати јаја за УСКРС!

Милица Милша и Жарко Јокановић отпутовали су још почетком протекле недеље у Врњачку Бању, где глумица проводи време одмарајући се од напорних снимања серије “Игра судбине”

1619854015_milsa.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

С друге стране, њен супруг ово путовање користи у скроз другачијем маниру, и то за писање нове књиге. Поред тога, одмор у бањи биће и специфичан по томе, што глумица данас неће фарбати јаја јер Ускрс славе ван престоничког дома.

Прочитајте још: Ускрс у дому Секе Алексић: Овако теку припреме за најрадоснији хришћански празник, а ево ко је певачицин главни помоћник (ФОТО)

- Ове године Ускрс ћемо провести у Врњачкој Бањи, ово је први пут да нећемо прославити код куће. Иначе сваке године на Велики петак фарбам јаја, за Ускрс правим разне ђаконије и породично прослављамо овај велики празник - каже за “Блиц” Милица, и додаје да ужива у бојењу јаја, те да је одскоро заволела и једну старинску технику фарбања:

- Јаја сам до прошле године фарбала различитим бојама, а прошле само у луковини, и то ми се највише и допало. Волим и да их украсим сличицама и ставим у кристалну чинију Жаркове бака Јеле.

За Милицу је овај хришћански празник јако емотиван, јер јој враћа дивне успомене из детињства. Једна од њих је и када на врата покуца Ускршњи зека који носи дарове.

- Још као мала, с мамом сам фарбала јаја, Ускрс смо прослављали породично, а ја сам жељно ишчекивала да Ускршњи зека донесе разне чоколаде и бомбоне које сакрије свуда по кући. Онда ја раздрагано идем из просторије у просторију и откривам где их је то зека све сакрио. И кад је мој син Антоније био мали, исто нас је Ускршњи зека редовно посећивао - прича Милша, и открива колико она и Жарко придају пажњу обичајима данас:

- Искрено верујемо у Бога и још у родитељском дому смо славили све празнике, тако смо наставили и дан-данас - закључила је глумица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas