· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Милица Тодоровић пева у ОЏАЦИМА, а одзвања у ТОКИЈУ! Ево уз коју песму су ватерполисти примили ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ (ФОТО/ВИДЕО)

Популарна певачица синоћ је наступила у Оџацима, а јутрос у Токију.

1628423203_milica_todorovic_13062018_00056.jpg
Фото: Ataimages

Ватерполисти Србије данас су одбранили злато са Олимпијских игара у Рију и у спектакуларном мечу са грчком остварили убедљиву победу за затну медаљу и у Токију. Након прве прославе и честитања у базену, уследила је и додела одличја. После српске химне Боже правде у арени је загрмела и медлодија песме "Ти моје злато" које изводе певачица Милица Тодоровић и МС Јанко.

Прочитајте још: Мини хаљина у ЗМИЈСКОМ дезену у ШЕСТОЈ ДЕЦЕНИЈИ! Погледајте стајлинг Снежане ДАКИЋ за шетњу Кнез Михаиловом улицом (ФОТО)

И док је Милица Тодоровић синоћ наступала у једној дискотеци у Оџацима где је до зоре правила незаборавну дискотеку, њена песма орила се и јутрос у Токију. МС Јанко је одмах поделио радост златне медаље, али и њиховог хита који је запалио Токијо.


Фото: InstagramStoryScreenShot/yankoomusic

Нешто касније огласила се и Милица Тодоровић уз честитке и жељу да ватерполистима и уживо отпева свој велики хит.

Прочитајте још: Руски лекар ЛАЗАРОВ: Госпина трава помаже код ОНКОЛОШКИХ ОБОЉЕЊА

- Ако буде прилике и могућности, радо бих са свима њима прославила титулу и запевала МОЈЕ ЗЛАТО! Браво момци, ви сте понос наш - написала је одушевљена певачица.

Иначе, песма "Ти моје злато" један је од највећих хитова и најслушанијих домаћих песама са више од 152 милиона прегледа на ЈутЈубу.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.